SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O bătrână a sunat la 112, de foame
Un caz impresionant s-a petrecut astăzi, în comuna Epureni, unde o femeie în vârstă de 73 de ani a fost nevoită să sune la 112, pentru a cere ceva de mâncare pentru Paște.

După câteva încercări nereușite dispecera de la 112, a avut inspirația să îi facă legătura cu Poliția Murgeni. Când au auzit povestea tristă a bunicii Maria Panica, tinerii polițiști de la Murgeni i-au făcut acesteia o surpriză, în fața căreia a plâns ca un copil. Cozonac, ouă, pâine, carne, orez, legume, fructe, sunt câteva din bucatele pe care polițiștii le-au dăruit bunicii Maria, informează vremeanoua.ro.

Un gest făcut de câțiva tineri polițiști din Murgeni, în frunte cu comisarul șef Costel Vrabie, comandantul Poliției Murgeni, arată că omenia din sufletele românilor nu a dispărut. Din contră, ea este mai prezentă ca niciodată, acum în cele mai grele vremuri pe care le trăim, vremuri pe care bătrânii le asemuie cu timpul trăit în anii de război. Astăzi, în Sâmbăta Mare, cu câteva ore înaintea Sfintelor Paște, Maria Panica, de 73 de ani, din comuna Epureni, a sunat la 112, unde, plângând a relatat că este bolnavă, abia ieșită din spital, vine Paștele și ea nu are absolut nimic de mâncare și nici de unde să cumpere, că nu are bani. Impresionată, dispecera de la 112, a început să caute autoritățile locale, sunând la Primăria Epureni, dar, fiind sâmbăta dinaintea Paștelui, nimeni nu se afla în instituție. Atunci, inspirată, dispecera a făcut legătura bunicii Maria cu Poliția din Murgeni, de care aparține comuna Epureni, unde bunica a povestit ce dramă trăiește.

Auzind acestea, polițiștii din Murgeni, mobilizați toți la secție pentru că vremurile acestea de izolare la domiciliu, îi ține „în priză” pentru siguranța cetățenilor, au reacționat! S-au sfătuit și au pus toți mână de la mână și au cumpărat pentru bunica Maria: orez, ulei, făină, fructe, legume, conserve, cozonaci, pâine, carne, ouă, suc. Patru dintre ei au pus totul într-o mașină de poliție și au plecat „în misiune”: ajutorarea unei bătrâne bolnave, singură, flămândă și neajutorată. La vederea celor patru vajnici tineri polițiști încărcați cu de toate pentru Paște, bunica Maria a început să plângă și le-a mulțumit din tot sufletul! La fel și noi le mulțumim acestor inimoși agenți de poliție din Murgeni și dispecerei de la 112, care au arătat că au un suflet mare, în care Dumnezeu a pus lumină, iar părinții lor dragostea pentru semeni! Hristos a Înviat!

preluat de pe : infoiasi.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Horoscop Cassandra 20-26 mai. Berbecii sunt concentrați pe bani, Leii stârnesc admirație 58310 semne ca rinichii tai nu functioneaza corect 8048

20 de celebritati care isi iubesc animalele si nu se sfiesc sa arate in public acest lucru 49Acestea sunt cele mai nebunesti selfie-uri! 1209Femeia găseşte un câine al străzii cu 6 căţeluşi – la o privire mai atentă vede o mânuţă ieşind dintre pui 22908Constantin Cotimanis are un rol de excepție în serialul Vlad, iar la 64 de ani acesta e îndrăgostit lulea. Cum arată iubita lui 263Top 20 cele mai tari Goluri din istoria fotbalului... vezi VIDEO 18568Au RAS de ei pentru ca erau Romani, dar cand au inceput sa Danseze, juratii italieni au ramas cu GURA Cascata. Cel mai SENZUAL dans pe care l-ai vazut vreodata! 32501Trei cetățeni români, căutați de poliția austriacă. Îi cunoașteți? 242410 lucruri utile care vor dispărea în următorii 20 de ani 757
SuperClipuri.com 2023