SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

(FOTO)Unui câine i-a fost tăiate labele, iar acum merge pe propriile oase. „IMAGINI ȘOCANTE” (FOTO)
 

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 57 de membri
Înscrie-te în grup
 

 

 

I-au fost tăiate labele, iar acum merge pe propriile oase. E soarta de coșmar a unui câine, care a fost găsit ieri pe strada Muncești din capitală. În acest moment, patrupedul se află într-un azil pentru animale și abia mâine s-ar putea apropia un medic veterinar pentru consultații. Potrivit femeii care a adăpostit câinele, acesta are nevoie de proteze, însă în R. Moldova nu sunt specialiști veterinari care pot realiza asemenea intervenții. Astfel, administratoarea azilului face apel către medicii, care au ajutat oamenii în acest sens, să salveze și viața acestui câine.  

 

„Discutăm cu diferiți medici, însă acum doar îl hrănim și îi administrăm antibiotice, astfel încât să reducem din suferință până când luăm o decizie. Nu știm când vor veni medicii. Unul din ei a spus că va veni mâine. Noi presupunem că se află în această stare de mai mult de o lună. Acum merge pe propriile oase. Toți medicii spun că e mâna unui om, care a vrut să își bată joc. Vrem să ne consultăm și cu colegii noștri din Odesa. Ei au mai multe posibilități. 

În acest caz fără proteze nu e posibil. Nu știm unde să găsim medici, pentru că în R. Moldova nu sunt. Asta doar în cazul în care să găsim un medic care a pus proteze oamenilor, iar instalarea protezelor e un proces foarte anevoios. Mulți au scris pe internet că ar fi mai bine de eutanasiat, însă, dacă câinele a rezistat atâta timp în această stare, eu cred că el merită o șansă la viață”, a spus Iulia Axionova, administratoarea azilului pentru animale „Insula Speranței”. 

Până în acest moment nu a fost depusă o plângere la poliție, pentru a găsi și pedepsi persoana care a realizat această faptă. 

Precizăm că în R. Moldova tratamentul cu cruzime sau tortura animalelor, care a cauzat mutilarea sau moartea acestora, se pedepsește cu amendă în mărime de la 25.000 de lei până la 37.500 de mii de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 100 la 180 de ore sau cu închisoare de până la un an.

Sursa:https://agora.md/stiri/70026/unui-caine-ia-fost-taiate-labele-iar-acum-merge-pe-propriile-oase-facem-apel-catre-medicii-care-pot-pune-proteze-foto

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Daca o sa vezi acest CAMION pe autostrada sa nu fii surprins, acesta o sa inlocuiasca vechile modele in cativa ani! Priveste ce TARE este sa conduci un astfel de camion! 1699320 de persoane a căror concepție este foarte specială 198

Nu ne putem despărți de un partener sufletesc 145Unde sunt copiii României “dragi” politicieni? 160 000 de copii români au început școala numai în Italia 5210 secrete din restaurantele fast-food pe care personalul nu le va spune niciodată 1851Perla Bicazului, distrusă de tone de gunoaie. Voluntarii au reușit să curețe zona 13121 de oameni care au dus la extrem si cele mai banale lucruri 497Aceşti bărbaţi care se uită după femei dovedesc că trăim într-o lume plină de ispite 236115 Fapte uimitoare despre animale pe care nici profesorul tău de biologie probabil nu le știe 53611 lucruri obișnuite care costă o AVERE 873
SuperClipuri.com 2022