SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Jurnal de salvator: „Nu am apucat să iau Lumină”
 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 55 de membri
Înscrie-te în grup
 

Pe Ştefan îl ştii deja. Ieri a intrat din nou în tură la ISU Bucureşti-Ilfov. După 24 de ore, s-a intors acasă extrem de obosit.

Ştefan Baută, ISU Bucureşti-Ilfov: „A fost o tură grea. Am avut 7 pacienţi, toţi confirmaţi cu COVID-19. Gândiţi-vă că a fost o tură de am plecat dimineaţă la ora 10 şi am ajuns seara la 6 în unitate. Cel mai greu caz, probabil, emoţional, a fost o pacientă în vârstă de 38 de ani, care a fost confirmată la ora 4 dimineaţa cu acest virus.”

Chiar dacă îi este greu la fiecare intervenţie, Ştefan încearcă să liniştească pacienţii de care are grijă.

„Interacţionăm tot timpul cu ei, comunicăm cu ei, încercăm să îi facem să, cum am mai spus, să nu simtă greul prin care trec prin acel moment. Acest inamic invizibil numit COVID-19 nu ţine cont de haina pe care o îmbrăcăm, de statutul social, de ziua sfântă care este astăzi.”

Tocmai pentru că numărul intervenţiilor a fost foarte mare, „nu am apucat să iau lumină, am lumânarea aici, trebuie să mă duc prin vecini să pot să iau şi eu Lumina Sfântă să pot să mi-o aduc acasă.”

Ştefan a avut câteva minute libere şi şi-a sunat soţia. „Am vorbit aseară pe la vreo 12 şi ceva, înainte să plec la un caz, am vorbit cu ea, i-am spus ce se transmite în această zi sfântă. Aştept să treacă aceste zile grele să pot să mă duc să o iau şi să o aduc acasă. Această sărbătoare ar trebui făcută în familie. Astăzi este mai greu şi înteleg şi este mai bine aşa. Să ne protejăm familia de acest virus.”

După două zile de odihnă, Ştefan va merge din nou la serviciu, pentru a salva vieţile celor care sunt confirmaţi pozitiv cu COVID-19.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

5 motive pentru care avem nevoie de un Berbec in viata noastra 59718 tatici care au gasit cea mai inventiva solutie pentru a avea grija de copii lor 723

Aceste fotografii fabuloase au fost facute la momentul potrivit!! 22015 Fotografii care aproape că ne-au făcut să credem ca exista calatoria in timp 329418 persoane a căror logică sparge toate limitele 32Studenții Români Câștigă Campionatul Mondial 2020 Specialist Microsoft Office 76Cel mai înțelept SFAT de la o batranică: ”Niciodată nu pedepsiti copiii pentru pozne” 520Oamenii de stiinta sustin ca acele cuplurile care se cearta pentru relatia lor se iubesc foarte mult 6075 momente cruciale în care vremea a schimbat istoria 1026Dacă aceste 20 de fotografii nu vă pot face ziua mai buna, atunci nimic nu poate 1604
SuperClipuri.com 2022