SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un ROM din Arad a gasit, pe strada, un portofel cu 1.250 de euro si L-A PREDAT POLITTIEI. Ce i-a cerut in schimb proprietarului e INCREDIBIL. NU se asteptau la asa cerere
Un bДѓrbat de etnie romДѓ a predat, luni, la PoliЕЈie, un portmoneu plin cu bani pe care l-a gДѓsit Г®n PiaЕЈa Catedralei din centrul municipiului Arad.
Acesta a gДѓsit, luni, Г®n PiaЕЈa Catedralei din centrul municipiului Arad, portmoneul Г®n care se aflau actele de indentitate ale proprietarului Еџi o importantДѓ sumДѓ de bani: 650 de euro Еџi 2.934 de lei, in total echivalentul aproape 1.250 de euro.
El a dus imediat portofelul la PoliЕЈia LocalДѓ Arad, care a Г®nceput sДѓ-l caute pe proprietar.
“Bărbatul care a găsit banii, C.B., a declarat că a găsit portmoneul pe jos, în piaţă, l-a deschis şi l-a dus imediat la sediul Poliţiei Locale Arad din zonă.

Nu a cerut nimic în schimb, dar şi-a manifestat dorinţa ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donaţie copiilor instituţionalizaţi din municipiu“, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, şeful Poliţiei Locale Arad, Viorica Graur.

Sosit de îndată la sediul Poliţiei Locale Arad pentru a-şi recupera bunul pierdut, posesorul portmoneului, un bărbat din localitatea Livada, a spus doar: ”Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred“.

El le-a povestit poliЕЈiЕџtilor cДѓ banii Еџi documentele i-au alunecat din buzunar Г®n timp ce pleca la cumpДѓrДѓturi.
BДѓrbatul le-a promis poliЕЈiЕџtilor locali cДѓ va dona o sumДѓ de bani copiilor instituЕЈionalizaЕЈi, aЕџa cum a fost dorinЕЈa celui care i-a gДѓsit portmoneul.
Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum faci un bărbat să te dorească, în funcţie de zodie 129227 de fotografii rare cu celebritati de pe care nu ne putem lua privirea 1252

“Când voi fi bătrână…” Scrisoare către mine însămi 3379 celebrități excepționale care au facut pentru fanii lor lucruri incredibile 27850 de medici le cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Iată ce le-au scris: 5925 de fotografii surprinse de cei de la „National Geographic", care fac timpul să se oprească 750Medic neurochirurg: „Memoria copilului este încărcată inutil. Școala trebuie să placă, altfel creierul obosește și clachează” 438Operatie reusita – chirurg decedat! Povestea din spatele imaginii a cucerit o lume intreaga! 2760Cercetătorii sunt de părere că bărbații cu barbă au mai multe bacterii decât câinii 10818 proiecte uimitoare care ar transforma orice oraș intr-un loc grozav 363
SuperClipuri.com 2023