SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un ROM din Arad a gasit, pe strada, un portofel cu 1.250 de euro si L-A PREDAT POLITTIEI. Ce i-a cerut in schimb proprietarului e INCREDIBIL. NU se asteptau la asa cerere
Un bДѓrbat de etnie romДѓ a predat, luni, la PoliЕЈie, un portmoneu plin cu bani pe care l-a gДѓsit Г®n PiaЕЈa Catedralei din centrul municipiului Arad.
Acesta a gДѓsit, luni, Г®n PiaЕЈa Catedralei din centrul municipiului Arad, portmoneul Г®n care se aflau actele de indentitate ale proprietarului Еџi o importantДѓ sumДѓ de bani: 650 de euro Еџi 2.934 de lei, in total echivalentul aproape 1.250 de euro.
El a dus imediat portofelul la PoliЕЈia LocalДѓ Arad, care a Г®nceput sДѓ-l caute pe proprietar.
“Bărbatul care a găsit banii, C.B., a declarat că a găsit portmoneul pe jos, în piaţă, l-a deschis şi l-a dus imediat la sediul Poliţiei Locale Arad din zonă.

Nu a cerut nimic în schimb, dar şi-a manifestat dorinţa ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donaţie copiilor instituţionalizaţi din municipiu“, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, şeful Poliţiei Locale Arad, Viorica Graur.

Sosit de îndată la sediul Poliţiei Locale Arad pentru a-şi recupera bunul pierdut, posesorul portmoneului, un bărbat din localitatea Livada, a spus doar: ”Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred“.

El le-a povestit poliЕЈiЕџtilor cДѓ banii Еџi documentele i-au alunecat din buzunar Г®n timp ce pleca la cumpДѓrДѓturi.
BДѓrbatul le-a promis poliЕЈiЕџtilor locali cДѓ va dona o sumДѓ de bani copiilor instituЕЈionalizaЕЈi, aЕџa cum a fost dorinЕЈa celui care i-a gДѓsit portmoneul.
Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un medic de familie sustine ca s-a tratat singur de COVID și pe alți 400 de pacienți 3485 momente cruciale în care vremea a schimbat istoria 1026

5 pericole uriase suportate de oameni de dragul frumuseții 10039Liviu Dragnea, evaziune de 150 de milioane de dolari prin intermediul ... 1684„Vrei să mănânci sănătos? Cumpără de la cea mai necăjită băbuță din piață!” 25115 poze cu pisici realizate la momentul potrivit 89Albert Einstein, despre 15 lectii de viata pentru fiecare suflet 47718 persoane au fost prinse facand lucruri ciudate în public 3198Regele în şort şi sandale. Povestea unui loc superb din Europa 114Barbatii se simt intimidati de ea. Asa arata cea mai atragatoare antrenoare de fitness din lume! 244
SuperClipuri.com 2022