SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Program special pentru magazine, înainte de Paștele Catolic și cel Ortodox
Ca să nu ajungem într-o situație fără ieșire, faceți o listă de cumpărături completă pentru masa de sărbătoare, ieșiți o singură dată și încercați să va luați produsele rapid, din cât mai puține locuri.

Purtați mască și respectați distanța socială. Special pentru a evita aglomerația, autoritățile au decis prin ordonanță militară ca magazinele care vând produse agroalimentare să poată să își prelungească programul de funcționare cu trei zile înainte de Paște.

Ordonanța militară permite magazinelor să rămână deschise mai multe ore pe zi, pentru că se așteaptă ca numărul de cumpărători să fie mult mai mare decât de obicei.

Așadar, vineri și sâmbătă, înainte de Paștele Catolic, comercianții își pot ține magazinele deschise mai mult, iar în cazul Paștelui Ortodox, orarul prelungit va fi în joia, vinerea și sâmbătă de dinainte de sărbătoare.

Cele mai multe magazine și-au redus programul înainte să fie impuse interdicții ziua - adică când era doar o recomandare să ieșim din case doar pentru cumpărături strict necesare.

Citește și

 

Oamenii întreabă dacă pot ieși să cumpere miel de Paște. Care e răspunsul oficial al Poliției Române

Unii comercianții mari au decis atunci să închidă magazinele la ora 9 seara, pentru a permite angajaților să ajungă acasă. Iar programul a rămas astfel redus.

Acum în magazine se intră în grupuri mici, iar cei de peste 65 de ani au prioritate în intervalul 11-13. În aceste condiții, pentru a evita aglomerația, programul ar putea fi prelungit. Fiecare magazin își va stabili propriul orar săptămâna viitoare.

Deocamdată știm că de Paște, duminică, magazinele vor fi închise, iar multe dintre ele vor rămâne așa și luni.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15+ fotografii care ne lasă cu mai multe întrebări decat raspunsuri 55713 trucuri minunate care va vor face viata mult mai simpla 1991

Cine isi mai aduce aminte de aceasta melodie veche ? Sunt sigur ca ai fredonat macar o data acest refren. O astfel de piesa nu poate fi uitata - VIDEO 27505Numai cei mai atenți oameni sunt capabili să găsească toate diferențele în aceste 8 imagini 538723 de fotografii care ne arata ca unele persoane isi urmeaza propriile reguli 23668 oameni nerușinați din cale afară! Le lipsesc cei 7 ani de acasă! 3227Ilie Năstase: “Politicienii se iubesc pe ei şi contractele pe care le fac. La Senat, toţi sunt foarte bogaţi, acolo e interesul puterii” 224214 cele mai controversate lucruri găsite vreodată pe Google Maps 722Regele în şort şi sandale. Povestea unui loc superb din Europa 11418 celebrități care au decis sa ne arate cum aratau in copilarie si cat de mult s-au schimbat odata cu trecerea timpului 329
SuperClipuri.com 2022