SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Program special pentru magazine, înainte de Paștele Catolic și cel Ortodox
Ca să nu ajungem într-o situație fără ieșire, faceți o listă de cumpărături completă pentru masa de sărbătoare, ieșiți o singură dată și încercați să va luați produsele rapid, din cât mai puține locuri.

Purtați mască și respectați distanța socială. Special pentru a evita aglomerația, autoritățile au decis prin ordonanță militară ca magazinele care vând produse agroalimentare să poată să își prelungească programul de funcționare cu trei zile înainte de Paște.

Ordonanța militară permite magazinelor să rămână deschise mai multe ore pe zi, pentru că se așteaptă ca numărul de cumpărători să fie mult mai mare decât de obicei.

Așadar, vineri și sâmbătă, înainte de Paștele Catolic, comercianții își pot ține magazinele deschise mai mult, iar în cazul Paștelui Ortodox, orarul prelungit va fi în joia, vinerea și sâmbătă de dinainte de sărbătoare.

Cele mai multe magazine și-au redus programul înainte să fie impuse interdicții ziua - adică când era doar o recomandare să ieșim din case doar pentru cumpărături strict necesare.

Citește și

 

Oamenii întreabă dacă pot ieși să cumpere miel de Paște. Care e răspunsul oficial al Poliției Române

Unii comercianții mari au decis atunci să închidă magazinele la ora 9 seara, pentru a permite angajaților să ajungă acasă. Iar programul a rămas astfel redus.

Acum în magazine se intră în grupuri mici, iar cei de peste 65 de ani au prioritate în intervalul 11-13. În aceste condiții, pentru a evita aglomerația, programul ar putea fi prelungit. Fiecare magazin își va stabili propriul orar săptămâna viitoare.

Deocamdată știm că de Paște, duminică, magazinele vor fi închise, iar multe dintre ele vor rămâne așa și luni.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 Fotografii unde se întâmplă mai multe lucruri decât ar putea părea la prima vedere 325320 de oameni ale caror coafuri ar trebui interzise prin lege 75

16 fotografii pe care trebuie sa le privesti foarte atent pentru a le intelege 11322 de fotografii care elimina miturile pentru alimente sănătoase pe care le-am crezut de ani de zile 6826 exerciții care pot face ficatul să funcționeze la maximum 349La facut PROSTUL CLASEI nestiind ca a practicat box ! Finalul a fost Tragic.. vezi VIDEO 19133Secretele unui soldat din Navy Seal. Cum să supraviețuiești dacă ești aruncat legat în apă 229215 moduri prin care strainii catalogheaza fiecare turist care le viziteaza tara 1351Moment jenant pentru o patinatoare . Rochia i s-a desprins și a pierdut primul loc 746Felicitari ! O mai tineti minte pe fetita celei mai batrane mame din Romania ? Iata cum arata azi ELIZA si ce face.. Da, o femeie curajoasa - VIDEO 28001
SuperClipuri.com 2021