SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Avocatii, notarii si executorii judecatoresti, scutiti de Guvern de plata utilitatilor si a chiriei
Guvernul a aprobat luni seara, printr-o hotarare, implementarea normelor privind amanarea obligatiei de plata a facturilor la utilitati si chirie pentru avocati, notari publici si executori judecatoresti pe perioada starii de urgenta."A fost adoptata o hotarare de guvern pentru implementarea normelor de aplicare a prevederilor din OUG 29 privind unele masuri economice si fiscal-bugetare.

In speta, vorbim despre exceptarea unor profesii pe perioada starii de urgenta de la plata utilitatilor si a chiriei, amanarea obligatiei de plata a acestor facturi pentru profesiile din domeniul juridic care sunt obligate sa nu-si intrerupa activitatea in aceasta perioada, respectiv avocati, notari publici si executori judecatoresti", a declarat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, la finalul sedintei de guvern.Starea de urgenta a redus foarte mult activitatea in instante, iar avocatii, notarii si excutorii judecatoresti isi vad veniturile mult diminuate.


Pe de alta parte, normele de aplicare a OUG privind suspendarea platii ratelor bancare au aparut luni in Monitorul Oficial, astfel ca romanii carora le-au fost afectate veniturile pot depune cereri. Iata conditiile care trebuie indeplinite.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

(video) 60 de metri de Zbor.Accident incredibil în Polonia. Un şofer a intrat într-un rond cu viteză şi a zburat peste 60 de metri 33Cât de puternic iubesc semnele zodiacale de aer 337

20 de Câini care se ascund în spatele semnului "CÂINE RAU". Te vor ataca feroce cu adorabilitatea lor 279Alege-ți profesia ideală, în funcție de semnul zodiacal 2623 zodii care vor străluci în iunie. Îi așteaptă o lună de vis 474Experții au evaluat 20 de țări cu cele mai frumoase femei din lume, vezi pe ce loc se afla Romania 896Imagini Apocaliptice in ROMANIA ! Furtuna de ieri in vestul tarii a facut prapad, 8 oameni au murit si mai multe TIR-uri rasturnate - VIDEO 223614 Mesaje epice de la vecini care nu pot trece neobservate 122420 de fotografii care ne arata ce inseamna perfectiunea 330Un explorator britanic a petrecut 60 de zile pe străzi și a hotărât să prezinte lumii experienta sa 395
SuperClipuri.com 2022