SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un fotomodel din Rusia își caută iubit în timpul pandemiei de coronavirus: „Vom petrece trei luni împreună”
Deși la nivel mondial există peste 645.000 de persoane infectate cu noul coronavirus și peste 29.900 de decese cauzate de acest virus, încă există în lume persoane care iau în râs această pandemie sau încearcă să-și facă reclamă în această perioadă grea.

 

Din categoria persoanelor care nu au înțeles că pandemia de coronavirus este cât se poate de reală face parte și un fotomodel din Rusia, Maria Liman, care afirmă că nu dorește să stea singură în autoizolare. Potrivit presei de peste hotare, tânăra în vârstă de 26 de ani, care este fost model Playboy, a rămas blocată în Londra, iar din această cauză a simțit nevoia să anunțe că vrea să aibă alături un bărbat.

 

„Caut un bărbat fermecător și sexy care să nu aibă coronavirus și care să-mi devină partener pentru următoarele trei luni. Va sta izolat în casă alături de mine și vom petrece niște momente minunate împreună în carantină”, a fost primul mesaj postat de Maria Liman.

 

Apoi, fostul iepuraș Playboy a venit cu un nou mesaj pentru fani: „Frumoasa adormită își așteaptă prințul pe care îl va lua în custodie. Unde este acest curajos chipeș care va învinge virusul și mă va salva? Te rog, grăbește-te! Toate stocurile de alimente pe care le-am cumpărat se vor termina în curând. Spune-mi cum ai de gând să petrecem aceste momente de neuitat”.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Scandalos! S-a ales cu dosar penal după ce a lansat o petiţie prin care încerca să strângă semnături pentru Slujba de Înviere 715 fotografii care sunt definiția perfectă a expresiei : „Nu mă interesează nimeni și nimic" 48

BANC: La doctor, cu o problema jenanta 88217 Fotografii pe care trebuie sa le privesti de doua ori pentru a intelege ce se intampla 2417Fotografii document. Cum arăta lumea în timpul pandemiei de gripă spaniolă din 1918. Asemănări cu pandemia de coronavirus de azi 4920 de Imagini înșelătoare la care ar trebui să ne uităm mai mult timp 1280Este conceptul "bărbatului potrivit" un vis? 6018 cupluri ale caror poze depasesc cu mult orice situatie amuzanta intalnita 302215 Invenții extrem de ingenioase pe care veți dori să le cumparati imediat 349LEON DĂNĂILĂ: Cand faci un bine cuiva, nu trebuie sa astepti nimic in schimb 153
SuperClipuri.com 2022