SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Trei cetățeni români, căutați de poliția austriacă. Îi cunoașteți?
Poliția austriacă a cerut ajutorul, prin intermediul presei, pentru prinderea a trei români care ar fi înșelat mai multe persoane, în special în centrele comerciale, alimentare și tutungerii. Cei trei au folosit trucul cu bancnotele de 500 sau 200 de euro. Căutarea celor trei cetățeni români este în curs de desfășurare. Se spune că au cauzat o fraudă de 7500 de euro.

Trei bărbați români cu vârsta cuprinsă între 19 și 24 ani au comis multiple fraude în Burgenland, Austria Inferioară, Viena , Styria și Austria Superioară din noiembrie 2018 până în martie a.c.

Potrivit poliției, cei trei suspecți foloseau un șiretlic în plasa căruia au căzut în special casierii de la supermarket-uri sau magazine mici și tutungerii. Cei trei cumpărau bunuri de mică valoare cu o bancnotă de 500 euro sau 200 de euro. Când aveau restul în mână, nu mai doreau mărfurile și cereau banii înapoi de la casier.

La schimbarea și returnarea bunurilor, începeau să vorbească mult, pentru a distrage atenția comercianților și le dădeau banii înapoi, dar cu bancnote lipsă. Dispariția banilor era observată după ce aceștia plecau sau la sfârșitul zilei când se controlau banii din încasări.

Șiretlicul a fost descoperit când s-au vizionat înregistrările video de la magazine.

Poliția face apel la cetățeni să semnaleze prezența acestora sau să denunțe la primul post de poliție dacă mai încearcă cineva acest sistem.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cel mai vârstnic pacient din Italia care s-a vindecat de COVID-19 5„Atlasul frumuseții” - un proiect care promovează frumusețea femeii 225

COVID-19. Un ministru din Germania s-a sinucis, ”profund ingrijorat” de urmarile epidemiei cu cornavirus asupra economiei 30513 reguli japoneze de viață care sunt imposibil de înțeles pentru orice străin 53410 reguli școlare bizare din întreaga lume 310Iata ce ii face Femeie acestui animal CAL ! In fiecare zi ea se apropie de el si.. vezi VIDEO 179725Primul Cod Penal din România: Corupții își pierdeau funcția și pensia, erau închiși, iar furtul mergea la spitale și case de binefacere. Merită distribuit! 200Cel mai rapid KO al lui Moroșanu! L-a bătut pe “reptilianul” Cuk în primele secunde ale meciului (VIDEO) 114222 de situatii prin care orice fata a trecut cel putin odata 2917 fotografii care pot face pe oricine sa se sperie 3773
SuperClipuri.com 2020