SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Panică şi haos în Capitală. Rafturile din magazine, goale (FOTO)
Isterie în ţară. Amenințarea coronavirus îi determină pe cetăţeni să facă provizii de alimente, în special de apă îmbuteliată, conserve și produse cu durată mai mare de valabilitate.

foto-2 foto-4 foto-3 foto-5

Un asemenea comportament în magazine a fost semnalat în această seară, după ce au fost confirmate încă două cazuri de coronavirus pe teritoriul ţării.

Amintim că de mâine vor fi sistate orele în grădiniţe şi şcoli, până săptămâna viitoare.

La fel, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării interzice desfășurarea manifestărilor sportive în masă până la 1 aprilie 2020.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Tu știi să pui corect virgula? „La mulţi ani Anei!“ sau „La mulţi ani, Anei!“. 10 reguli de bază pentru folosirea corectă a virgulei 938CNPP: Unii beneficiari ai pensiilor speciale nu au contribuit deloc la sistemul de pensii publice 436

Dana Nălbaru: „Am adoptat o fetiţă după ce am cerut lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni“ 1935Un copil erou (11 ani), strânge bani să-și crească sora (1 an) în Satu Mare! 1335O Tigroaică s-a năpustit asupra lui Lewis Hamilton, campionul mondial din Formula 1. Ce a urmat (Video) 183Fără chirurgie estetică: Cum arată vedetele, care au decis să nu lupte cu bătrânețea! 235623 de animale de companie care sunt atât de timide, încât ne fac să ne indragostim de ele 111619 lucruri nebune care s-ar putea întâmpla numai în China 21406 poziții care vă vor ajuta să adormiți imediat 2790Vitamina B-12 nu trebuie sa ne lipseasca din dieta. Este atat de importanta incat metabolismul fiecarei celule depinde de ea 896
SuperClipuri.com 2020