SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum sa supravietuiesti unui INFARCT cand esti singur ! Distribuie acest articol care poate Salva Viata multor Persoane..
Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzator si care incepe sa simta o stare de lesin, are doar aproximativ 10 secunde inainte de a-si pierde conştienţa.
\r\n
\r\nCu toate acestea, aceste victime se pot ajuta prin a tusi in mod repetat si foarte energic. O respiratie adanca ar trebui sa fie luata inainte de fiecare tuse, iar tusea trebuie sa fie adanca si prelungita, asa cum e atunci cand se produce sputa din adancul pieptului.
\r\n
\r\nO respiratie si o tuse trebuie repetate la fiecare doua secunde, fara oprire pana soseste ajutorul sau pana cand inima se simte ca bate in mod normal din nou.
\r\nRespiratiile adanci aduc oxigenul in plamani si miscarile de tuse storc inima si pastreaza sangele in circulatie.
\r\nPresiunea asupra inimii, de asemenea, o ajuta sa recapete ritmul normal. In acest fel, victimele atacurilor de inima pot ajunge la spital.
\r\n
\r\nSpuneti la cat mai multe persoane despre aceasta. Le-ar putea salva viata! Un cardiolog spune ca, daca toti cei care citesc asta, ar trimite-o la 10 persoane, putem salva cel putin o viata.
\r\nDecat sa trimiteti bancuri, contribuiti prin raspandirea acestei informatii, care poate salva viata unei persoane!!!
\r\nMulta lume inca nu stie….!!! Distribuiti!!!
Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

RUSINE! El este ROMANUL care s-a intors in tara si NU MAI STIE Romana! NU mai "parlare" LIMBA ROMANA‚! Razi cu LACRIMI cand o auzi CUM VORBESTE! - VIDEO 20110Baiatul a venit de la munca si A GA‚SIT-O PE IUBITA‚ in PAT cu! A fost la un pas sa faca infarct cand a vazut cu cine este – VIDEO 13288

15 actori ai tineretilor noastre pe care abia dacă ii mai recunoaștem astăzi 4430Top 10 Cele mai Tragice Accidente din Istorie!! 266619 Oameni care au avut un singur loc de muncă, dar au dat greş 70415 persoane capabile să rezolve orice fel de problemă 2823 de fotografii care ne dovedesc ca viața ne poate surprinde încă 151415 din cele mai frumoase „Miss World" din toate timpurile 107920 de persoane care se pot adapta la orice situație 1039Săltat de mascaţi după ce a înjurat Poliţia pe Facebook. Dosar de ultraj pentru Nicuşor zis "Johny Chass" 2912
SuperClipuri.com 2022