SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum sa supravietuiesti unui INFARCT cand esti singur ! Distribuie acest articol care poate Salva Viata multor Persoane..
Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzator si care incepe sa simta o stare de lesin, are doar aproximativ 10 secunde inainte de a-si pierde conştienţa.
\r\n
\r\nCu toate acestea, aceste victime se pot ajuta prin a tusi in mod repetat si foarte energic. O respiratie adanca ar trebui sa fie luata inainte de fiecare tuse, iar tusea trebuie sa fie adanca si prelungita, asa cum e atunci cand se produce sputa din adancul pieptului.
\r\n
\r\nO respiratie si o tuse trebuie repetate la fiecare doua secunde, fara oprire pana soseste ajutorul sau pana cand inima se simte ca bate in mod normal din nou.
\r\nRespiratiile adanci aduc oxigenul in plamani si miscarile de tuse storc inima si pastreaza sangele in circulatie.
\r\nPresiunea asupra inimii, de asemenea, o ajuta sa recapete ritmul normal. In acest fel, victimele atacurilor de inima pot ajunge la spital.
\r\n
\r\nSpuneti la cat mai multe persoane despre aceasta. Le-ar putea salva viata! Un cardiolog spune ca, daca toti cei care citesc asta, ar trimite-o la 10 persoane, putem salva cel putin o viata.
\r\nDecat sa trimiteti bancuri, contribuiti prin raspandirea acestei informatii, care poate salva viata unei persoane!!!
\r\nMulta lume inca nu stie….!!! Distribuiti!!!
Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 imagini isterice care arată relația extraordinară pe care o au surorile 15920 de Câini care se ascund în spatele semnului "CÂINE RAU". Te vor ataca feroce cu adorabilitatea lor 267

Aceste sculpturi au uimit o lume intreaga cu frumusetea lor!!! 18310 lucruri ciudate care se întâmplă cu corpul tău în avion 890A crezut ca daca este GRAS o sa-i dea o mama de bataie in fata prietenilor. Nu judeca o carte dupa coperta! Vezi VIDEO 6667225 de persoane ale căror zile sunt doar o serie interminabila de dezastre 775Calvarul celor internați la Suceava. Infectați și neinfectați ținuți laolaltă, fără apă și mâncare. Pacientă: Nu ieși viu de aici! 2711 Femei care dovedesc că frumusețea nu are nici o limită 2355Iată care este motivul pentru care Regina poartă întotdeauna poseta dupa ea oriunde merge 827Cea mai tare muzica indiana de dragoste 2018, dansuri indiene, filme indiene 4205
SuperClipuri.com 2022