SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 Cupluri de celebrități care au reușit să-și păstreze mariajul puternic, ca o stâncă
Kevin Bacon a spus cândva într-un interviu , când a fost întrebat despre secretul căsniciei sale fericite și de lungă durată, că nu există niciun secret, de fapt, el și soția sa sunt doar meniți să fie împreună. Chiar dacă lumina reflectoarelor întotdeauna aduce în fața publicului dezbateri intre celebrități, există câteva cupluri celebre care sunt adevărate exemple de relații perfecte.

1. Jeff Bridges și Suzie Geston, 43 de ani împreună

Jeff Bridges și-a întâlnit soția în timpul producției unui film în care a jucat, în Montana. După cum dezvăluie , nu s-a putut opri din a o privi pe această femeie superbă, cu 2 ochi negri și un nas cârn. Când s-au întâlnit din nou, a început călătoria lor de dragoste. Susan și Jeff sunt căsătoriți din 1977.

2. Kevin Bacon și Kyra Sedgwick, 32 de ani împreună

Celebrul actor și muzician a cunoscut-o pe soția sa, Kyra, care este și actriță, producător și regizor, pe platoul filmului Lemon Sky. S-au îndrăgostit și s-au căsătorit în 1988. Dragostea lor de lungă durată le-a oferit 2 copii. De asemenea, au tendința de a schimba mesaje pline de dragoste pe social media .

3. Tom Selleck și Jillie Mack, 33 de ani împreună

4. Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson, 40 de ani împreună

5. Tina Turner și Erwin Bach, 34 de ani împreună

6. Oprah Winfrey și Stedman Graham, 34 de ani împreună

7. Denzel și Pauletta Washington, 37 de ani împreună

8. Chevy Chase și Jayni Luke, 38 de ani împreună

9. Seth Rogen și Lauren Miller, 16 ani împreună

10. Bryan Cranston și Robin Dearden, 31 de ani împreună

Bonus: Kirk Douglas și Anne Buydens, 66 de ani împreună

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O Pitipoanca din Romania a vrut sa isi faca o POZA dar din pacate a apasat pe VIDEO... Vezi ce a iesit pana la urma - VIDEO 63616Mesaje de Paşti 2020.Paşte Fericit 18

32 de ilustrații care ne prezinta realitatea cruda din societatea modernă 159Tanti Iulica și căsuța ei, ruptă din Muzeul Satului – Are peste 150 de ani 1770Acest băiat de 8 ani si-a petrecut 2 ani de zile lasându-și părul sa creasca pentru a face PERUCI pentru copiii cu cancer 997Perla Bicazului, distrusă de tone de gunoaie. Oamenii nu mai stiu sa respecte valorile tarii 150Mesajul unei mame: „Mi-am invatat copilul cu tableta..Ca toti părinții neștiutori din zilele noastre”. 4613 oraşe din România care sunt mai frumoase decât te-ai aştepta 154515 poze care ne demonstrează că vântul are un simț al umorului extrem de dezvoltat 184314 motive pentru care Australia face această lume un loc special 1364
SuperClipuri.com 2020