SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 Cupluri de celebrități care au reușit să-și păstreze mariajul puternic, ca o stâncă
Kevin Bacon a spus cândva într-un interviu , când a fost întrebat despre secretul căsniciei sale fericite și de lungă durată, că nu există niciun secret, de fapt, el și soția sa sunt doar meniți să fie împreună. Chiar dacă lumina reflectoarelor întotdeauna aduce în fața publicului dezbateri intre celebrități, există câteva cupluri celebre care sunt adevărate exemple de relații perfecte.

1. Jeff Bridges și Suzie Geston, 43 de ani împreună

Jeff Bridges și-a întâlnit soția în timpul producției unui film în care a jucat, în Montana. După cum dezvăluie , nu s-a putut opri din a o privi pe această femeie superbă, cu 2 ochi negri și un nas cârn. Când s-au întâlnit din nou, a început călătoria lor de dragoste. Susan și Jeff sunt căsătoriți din 1977.

2. Kevin Bacon și Kyra Sedgwick, 32 de ani împreună

Celebrul actor și muzician a cunoscut-o pe soția sa, Kyra, care este și actriță, producător și regizor, pe platoul filmului Lemon Sky. S-au îndrăgostit și s-au căsătorit în 1988. Dragostea lor de lungă durată le-a oferit 2 copii. De asemenea, au tendința de a schimba mesaje pline de dragoste pe social media .

3. Tom Selleck și Jillie Mack, 33 de ani împreună

4. Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson, 40 de ani împreună

5. Tina Turner și Erwin Bach, 34 de ani împreună

6. Oprah Winfrey și Stedman Graham, 34 de ani împreună

7. Denzel și Pauletta Washington, 37 de ani împreună

8. Chevy Chase și Jayni Luke, 38 de ani împreună

9. Seth Rogen și Lauren Miller, 16 ani împreună

10. Bryan Cranston și Robin Dearden, 31 de ani împreună

Bonus: Kirk Douglas și Anne Buydens, 66 de ani împreună

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 pui din regatul animalelor care sunt mai mult decât drăguți 1310 lucruri pe care părinții ar trebui să le faca pentru a crește un copil matur si sigur pe el 96

Lecții simple (dar eficiente) pe care să le ții minte toată viața 312Romanii sunt nevoiti sa plece la munca in strainatate iar ministerul vrea să aducă un milion de muncitori din Asia 1084Acest baietel a distrus cererea in casatorie a mamei sale. Familia sa are o poveste amuzanta de spus de-a lungul anilor. 65110 trucuri extrem de utile de la bunicii nostri care încă funcționează 1567 Mistere fascinante ascunse în lucrări de artă celebre 91526 Persoane care au facut o schimbare majora si au reusit sa isi salveze viata 82322 de imagini superbe în care natura ne arată tot ce are mai bun 1609 Alimente și medicamente pe care nu ar trebui să luați niciodata împreună 725
SuperClipuri.com 2020