SuperClipuri.com Top 100 clipuri Toate categoriile Ultimele cautari

O intreaga familie a murit dupa ce o tanara a facut o greseala simpla in bucatarie! Tu sa nu faci asa


Cartofii sunt un element de baza in bucatariile din intraga lume. Sunt inclusi in retete nenumarate si ofera foarte multe beneficii pentru sanatate.
O intreaga familie a murit dupa ce o tanara a facut o greseala simpla in bucatarie! Tu sa nu faci asa

Exista insa cateva cazuri in care cartofii pot fi nesanatosi si chiar mortali. Daca i-ai pastrat prea mult in bucatarie, trebuie sa ii arunci imediat. Uite de ce.

In anul 2014, o tanara de 8 ani din Rusia, Maria Chelysheva, a devenit orfana din cauza unei lazi de cartofi pe care familia ei o pastra in pivnita si care a putrezit.

Tatal sau a coborat sa ia cartofi, insa nu s-a mai intors. Mama sa a avut aceeasi soarta, la fel si fratele si bunica.

Din fericire, bunica sa chemase un vecin inainte de a merge in pivnita sa vada ce sa s-a intamplat.

Consecintele fatale au fost cauzate de solanina, substanta care se gaseste in cartofi si care ii face toxici in anumite situatii.

Concentratia de solanina din cartofi creste atunci cand putrezesc, ducand la emisii de gaze toxice care, in acest caz, au dus la moartea familiei Mariei.

Fetita ar fi putut sa devina urmatoarea victima in momentul in care a plecat sa isi caute familie insa, din fericire, gazul se disipase, usa de la pivnita fiind lasata deschisa.
Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Lumea privită PRIN SMARTPHONE. Cum UITĂM să mai trăim în viaţa reală 1413 Fiice celebre care au moștenit farmecul părinților lor 53

Amintirea unui înger printre oameni: Nașterea dr. Alexandru Pesamosca. A operat peste 45.000 de copii: Astea-s împliniri domnule, nu vile și mașini! 30Invatati-va creierul sa creada ca totul este posibil. 4 sfaturi esentiale care te vor ajuta sa descoperi tot ce este mai bun in tine. 4915 imagini cu mame blănoase ale căror pui topesc orice inimă 2010 fapte despre Pământ despre care nu știam (atenție: nu ratați anul 2034) 32615 cele mai neobisnuite lucruri posibile doar în Japonia: de ce lipsesc bunele maniere, iar cafenelele oferă „tandreţe“ 11026 Persoane care dovedesc că nu există scuze dacă doriți să vă atingeți obiectivul 4220 de celebrități care s-au dovedit ca au legaturi neasteptate 131Tren privat! Din Bucuresti până la mare în două ore şi 15 minute, iar un bilet costă 40 de lei 49
SuperClipuri.com 2019, Cele mai interesante articole de pe internet