SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O intreaga familie a murit dupa ce o tanara a facut o greseala simpla in bucatarie! Tu sa nu faci asa
Cartofii sunt un element de baza in bucatariile din intraga lume. Sunt inclusi in retete nenumarate si ofera foarte multe beneficii pentru sanatate.
O intreaga familie a murit dupa ce o tanara a facut o greseala simpla in bucatarie! Tu sa nu faci asa

Exista insa cateva cazuri in care cartofii pot fi nesanatosi si chiar mortali. Daca i-ai pastrat prea mult in bucatarie, trebuie sa ii arunci imediat. Uite de ce.

In anul 2014, o tanara de 8 ani din Rusia, Maria Chelysheva, a devenit orfana din cauza unei lazi de cartofi pe care familia ei o pastra in pivnita si care a putrezit.

Tatal sau a coborat sa ia cartofi, insa nu s-a mai intors. Mama sa a avut aceeasi soarta, la fel si fratele si bunica.

Din fericire, bunica sa chemase un vecin inainte de a merge in pivnita sa vada ce sa s-a intamplat.

Consecintele fatale au fost cauzate de solanina, substanta care se gaseste in cartofi si care ii face toxici in anumite situatii.

Concentratia de solanina din cartofi creste atunci cand putrezesc, ducand la emisii de gaze toxice care, in acest caz, au dus la moartea familiei Mariei.

Fetita ar fi putut sa devina urmatoarea victima in momentul in care a plecat sa isi caute familie insa, din fericire, gazul se disipase, usa de la pivnita fiind lasata deschisa.
Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 lucruri pe care trebuie să le știi ca să te PENSEZI corect 79121 de fotografii care ne dovedesc că lumea este încă plină de surprize 152

„Vrei să mănânci sănătos? Cumpără de la cea mai necăjită băbuță din piață!” 251„Sunt femeia de serviciu la scoala unde invata fata mea. Copiii fac mereu glume rautacioase. Intr-o zi i-au aruncat penarul in cosul de gunoi si au zis ca oricum vine mama ta sa arunce mizeria din clasa. m-am dus a doua zi in clasa si nu m-am putut abtine.” Ce a facut femeia in acel moment: 3239Luna Plină din Scorpion de pe 18 mai aduce noroc pentru ghinioniști 179Cum s-au schimbat costumele de baie de-a lungul istoriei (este minunat că 2010 este în trecut) 90210 lucruri ascunse pe care publicul larg nu le știe 1964EROII DIN LINIA 1:Asistent român în Germania: “Dacă ieșim pozitivi la coronavirus, dar putem să ne ducem la muncă, ne ducem” 294Ilie Şerbănescu: Scrisoare dureroasă deschisă către toţi românii. Citeşte şi dă mai departe! 158745Pentru insultă şi calomnie s-ar face loc în puşcărie, în timp ce tâlharii sunt eliberaţi mai devreme prin efectul recursului compensatoriu 92
SuperClipuri.com 2024