SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bunicii care își petrec timpul cu nepoții sunt mai fericiți și trăiesc mai mult
După ce un studiu a demonstrat că bunicii care își petrec timpul cu nepoții au tendința să trăiască mai mult, un altul a descoperit că este la fel de benefic pentru copii. Copiii care sunt aproape de bunicii lor sunt mai fericiți și mai puțin susceptibili să fie deprimați în viitor.

Bunicii au o legătură puternică cu nepoții lor și pentru a afla mai multe despre ea, cercetătorii de la Universitatea din Oxford au decis să sape mai adânc. Au colectat date de la peste 1.500 de copii și i-au examinat. După parcurgerea statisticilor, s-a constatat că copiii care trăiesc cu bunicii sau sunt aproape de ei au mai puține probleme emoționale și sunt mai fericiți.

Nepoții fac viața bunicilor mai activă și mai veselă. Copiii ajung să-i hrănească și să-i îngrijească pe bunici, în timp ce bunicii ajung să-i consilieze pe copii și să le spună povești grozave din experiențele lor. Bunicii care petrec timp cu nepoții au un risc de m0rtalitate cu 37% mai mic .

1. Asa bunic, asa nepot

2. Cea mai bună pernă pentru copil? Pieptul bunicului!

3. „Eu și bunica, 1992. Bunica este încă sănătoasă mă poate înnebuni în zilele mele bune.”

4. „Odată ninja, întotdeauna ninja. Eu și bunicul meu în 1987 ”

5. „Eu și bunicul meu la școala medicală, la 70 de ani distanță (la fel de lipsiți de somn)”

6. „Bunicul meu îl întâlnește pentru prima dată pe fiul meu.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Citește azi, în cea de-a doua zi de Rusalii, Rugăciunea de mare ajutor pentru iertarea păcatelor credincioșilor 72Medic german: ’’Toată lumea trebuie să știe că apa alcalină omoară cancerul!”Cum se prepară: 56688

11 Fapte care ne pot schimba cunoștințele despre lumea in care traim 134911 ilustrații extrem de amuzante pe care doar fetele mici de inaltime le pot intelege 32825 de fotografii unice din istorice care ne prezintă istoria lumii dintr-un unghi diferit 1409Un bărbat din Utah are 5 soții și ne arată cum este viața în poligamie 225925 de fotografii care arată ce este ascuns în spatele lucrurilor obișnuite 257212 ţinute de tot râsul: Cum să porţi aşa ceva? 605510 lucruri care dispar din fericire în lumea modernă 509Aceste obiceiuri iti distrug parul – Punctul numarul 7 este cel pe care il faci si tu, cu siguranta 4467
SuperClipuri.com 2023