SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bunicii nu mor niciodata, ei devin invizibili. Toata lumea ar trebui sa citeasca asta, sa-si incalzeasca sufletul
Bunicii raman vesnic in inimile noastre chiar si dupa ce mor.

Le simtim lipsa in fiecare zi si uneori avem sentimentul ca am da orice pentru a le asculta din nou povestile, sa-i simtim din nou aproape si sa-i privim din nou in ochii lor blajini.

Bunicii au trait bucuria venirii noastre pe lume si ne-au privit cum crestem sub ochii lor, iar noi suntem aceia care ii privim cum parasesc aceasta lume. Primul ramas bun pentru un copil este acela de la bunici.

Bunicii joaca un rol foarte important in viata noastra, in masura in care ei sunt aceia care ne modeleaza spiritele si ne transmit mostenirea lor si care ne va insoti tot restul vietii.

In zilele noastre, este un lucru foarte firesc ca bunicii sa joace un rol activ in cresterea nepotilor. In multe dintre familiile moderne, ei reprezinta un suport nepretuit. Copii sunt cei care simt cel mai bine diferenta de aport al unui bunic, fata de un parinte.

Decesul unuia din bunici este prima experienta nefericita din viata noastra.

Cei care au avut alaturi bunicii in copilarie se pot considera privilegiati de soarta iar cei care au pierdut un bunic inca din vremea copilariei, nu pot sa realizeze ce pierdere mare este aceasta.

Adultii au sarcina de a-l ajuta pe copil sa treaca peste un astfel de moment nefericit, spunandu-i adevarul fara ocolisuri.

Este bine sa le spunem copiilor adevarul asa cum este el fara sa folosim metafore care sa-i induca in eroare.

Pierderea unui bunic este o imprejurare foarte delicata si este bine sa o tratam cu maxim de intelepciune si empatie.

Chiar si atunci cand pleaca din mijlocul nostru, bunicii raman intr-un fel, prezenti in vietile noastre

Mai ales atunci cand bunicii au avut un rol activ in cresterea nepotilor, ei vor ramane vesnic in sufletele si in mintile noastre. Ei au fost aceia care ne-au tinut de mana, sprijinindu-ne la primul mers.

Le simtim prezenta prin intermediul fotografiilor ingalbenite, prin mirosul prajiturilor de casa, prin limbajul lor care merge dincolo de cuvinte.

Imbratisarile bunicilor nu vor mai putea fi niciodata inlocuite cu altceva decat cu amintiri dragi si dureroase.

Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa-l distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

"La BADANTE RUMENA "– o melodie care iti va provoca lacrimi ! Foarte emotionante versuri ! Va place interpretaria lor ? - VIDEO 2685620 de fotografii uimitoare din trecut pe care nu le vei uita niciodată 860

5 mituri desființate despre Omul de Neanderthal 68Reguli, ale oamenilor bogați, care îți vor schimba viața 226Kim Jong-un, a MURIT! Presa din China si Japonia anunta ca liderul nord-coreean a decedat.  3887Desi este cel mai mic oras de pe teritoriul Romaniei a devenit o atractie la nivel mondial!!! 8209 lucruri normale în Coreea de Sud, dar uimitoare pentru restul lumii 26818 fotografii care prezintă lucruri care pur si simplu nu pot fi posibile 1974„Scutură-te și mai urcă un pas!” O poveste a unui măgar, plină de înțelepciune 334De ţinut minte! Neurochirurgul Ciurea ne învaţă cele zece “porunci” care ne ţin sănătoşi 1945
SuperClipuri.com 2023