SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 lucruri care s-ar întâmpla in lume dacă deodata toți banii ar dispărea
Istoricii consideră că obiectele din metal folosite ca bani au fost implementate pentru prima dată în anul 5.000 î.Hr. Din acel moment și până acum, au evoluat. Omenirea a creat monede, carduri de debit și de credit și monedă online. Trăim în jurul banilor și acestia ne controlează viața. Aceasta înseamnă că, dacă acestia ar disparea din lume brusc, ar trebui să ne ocupăm de consecințe aproape imediat.

Mai puține despărțiri

Un sondaj a descoperit că cel mai mare motiv pentru divorț îl reprezintă problemele financiare. Dacă acestea ar dispărea, tot stresul ar dispărea și el. Acest lucru ar reduce în cele din urmă numărul de despărțiri.

Mai puțin război și mai multă pace

Unele dintre cele mai cunoscute războaie au avut legătură cu averea. Țările puternice doreau sa preia controlul si sa puna stapanire pe tot ce exista.

Fără oameni fără adăpost

Unii oameni cred că locuința ar trebui să fie un drept universal . Cu toate acestea, societatea noastră este departe de a face ca această noțiune să devină realitate și ceea ce vedem în continuare este că prețul chirii crește și oamenii ajung sa traiasca pe strazi.

Reducerea materialismului

Mulți oameni cred că materialismul este același lucru cu dragostea pentru avere. În această linie de gândire, dacă nu ar exista lichiditati pe lume, materialismul s-ar fi terminat.

Luxul ar înceta să existe.

Produsele și activitățile de lux, cum ar fi cele mai noi tehnologii sau călătoriile, nu ar mai fi luxoase, deoarece toată lumea ar avea mai multe șanse să achiziționeze aceste lucruri. Consumatorii iraționali ar înceta să mai existe.

Moduri incerte de tranzacționare a mărfurilor

Oamenii ar trebui să-și schimbe personal mărfurile cu alte bunuri. Cu toate acestea, nu ar ști niciodată ce ar fi corect pentru comerț. Aceasta ar provoca o criză comercială.

Cumpărături online nu vor mai exista

Cumpărăturile online sunt în continuă creștere . Cu toate acestea, dispariția banilor ar provoca sfârșitul lor . De asemenea, ar fi imposibil ca oamenii să tranzacționeze bunuri online.

Schimbări la angajare

Aam putea vedea 2 scenarii posibile în ocuparea forței de muncă . Fiecare persoană ar merge la muncă fericită pentru că nu ar trebui să faca ore suplimentare pentru a obține ceva în plus, sau oamenii nu ar merge pur și simplu la servici pentru ca nu au nimic de casitgat

Resursele s-ar termina mai repede.

Dacă nu ar fi nevoie de bani pentru a cumpăra lucruri, acestea ar dispărea mai repede, deoarece toată lumea ar putea să le obțină cu ușurință. Resursele ar suferi foarte mult.

Lumea ar fi mai puțin conectată.

Asta ar însemna acorduri comerciale între țări și nici o economie globală . Organizațiile precum Uniunea Europeană ar suferi foarte mult din această cauză. Poate că țările și-ar strânge granițele și ar fi mai greu pentru oameni să călătorească.

O diferență mai mica între țările bogate și cele sărace

Dacă nu ar exista averile pe lume, aceste diferențe ar dispărea și ele. Țările ar fi egale în ceea ce privește cât de mult au și, probabil, egale ca importanță.

Mai puțină exploatare

Muncitorii nu ar fi exploatați atât de ușor pentru ca nu nimeni nu mai are nimic de castigat.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

ULTIMĂ ORĂ! CARANTINĂ TOTALĂ! ȘEFUL STATULUI: ARMATA VA IEȘI PE STRĂZI ALĂTURI DE POLIȚIE! 7723 Fapte curioase care arată cât de puțin știm despre această lume. Inimile femeilor bat mai repede, dar inimile bărbaților sunt mai mari. 200

Constantin Enceanu, mesaj emoționant pentru soția sa 821Italienii înlătură cauza pandemiei COVID-19: Peste 150 de orașe au trecut la acțiuni pentru oprirea 5G 1322Priviti cum acest sofer de TIR a evitat un adevarat macel printr-o manevra la care nimeni nu se astepta. Fara Cuvinte! Sofer erou! 309712 sfaturi despre condus de la soferii experimentati 1656Turnurile Retelelor 5G din Olanda si Mare Britanie DISTRUSE de Protestatari 9322 de cupluri care ne dovedesc ca iubirea adevarata este vesnica 2416 Fapte istorice despre care suntem încă mințiți 4370Cum să închei o dispută în mai puțin de un minut 126
SuperClipuri.com 2022