SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 lucruri care s-ar întâmpla in lume dacă deodata toți banii ar dispărea
Istoricii consideră că obiectele din metal folosite ca bani au fost implementate pentru prima dată în anul 5.000 î.Hr. Din acel moment și până acum, au evoluat. Omenirea a creat monede, carduri de debit și de credit și monedă online. Trăim în jurul banilor și acestia ne controlează viața. Aceasta înseamnă că, dacă acestia ar disparea din lume brusc, ar trebui să ne ocupăm de consecințe aproape imediat.

Mai puține despărțiri

Un sondaj a descoperit că cel mai mare motiv pentru divorț îl reprezintă problemele financiare. Dacă acestea ar dispărea, tot stresul ar dispărea și el. Acest lucru ar reduce în cele din urmă numărul de despărțiri.

Mai puțin război și mai multă pace

Unele dintre cele mai cunoscute războaie au avut legătură cu averea. Țările puternice doreau sa preia controlul si sa puna stapanire pe tot ce exista.

Fără oameni fără adăpost

Unii oameni cred că locuința ar trebui să fie un drept universal . Cu toate acestea, societatea noastră este departe de a face ca această noțiune să devină realitate și ceea ce vedem în continuare este că prețul chirii crește și oamenii ajung sa traiasca pe strazi.

Reducerea materialismului

Mulți oameni cred că materialismul este același lucru cu dragostea pentru avere. În această linie de gândire, dacă nu ar exista lichiditati pe lume, materialismul s-ar fi terminat.

Luxul ar înceta să existe.

Produsele și activitățile de lux, cum ar fi cele mai noi tehnologii sau călătoriile, nu ar mai fi luxoase, deoarece toată lumea ar avea mai multe șanse să achiziționeze aceste lucruri. Consumatorii iraționali ar înceta să mai existe.

Moduri incerte de tranzacționare a mărfurilor

Oamenii ar trebui să-și schimbe personal mărfurile cu alte bunuri. Cu toate acestea, nu ar ști niciodată ce ar fi corect pentru comerț. Aceasta ar provoca o criză comercială.

Cumpărături online nu vor mai exista

Cumpărăturile online sunt în continuă creștere . Cu toate acestea, dispariția banilor ar provoca sfârșitul lor . De asemenea, ar fi imposibil ca oamenii să tranzacționeze bunuri online.

Schimbări la angajare

Aam putea vedea 2 scenarii posibile în ocuparea forței de muncă . Fiecare persoană ar merge la muncă fericită pentru că nu ar trebui să faca ore suplimentare pentru a obține ceva în plus, sau oamenii nu ar merge pur și simplu la servici pentru ca nu au nimic de casitgat

Resursele s-ar termina mai repede.

Dacă nu ar fi nevoie de bani pentru a cumpăra lucruri, acestea ar dispărea mai repede, deoarece toată lumea ar putea să le obțină cu ușurință. Resursele ar suferi foarte mult.

Lumea ar fi mai puțin conectată.

Asta ar însemna acorduri comerciale între țări și nici o economie globală . Organizațiile precum Uniunea Europeană ar suferi foarte mult din această cauză. Poate că țările și-ar strânge granițele și ar fi mai greu pentru oameni să călătorească.

O diferență mai mica între țările bogate și cele sărace

Dacă nu ar exista averile pe lume, aceste diferențe ar dispărea și ele. Țările ar fi egale în ceea ce privește cât de mult au și, probabil, egale ca importanță.

Mai puțină exploatare

Muncitorii nu ar fi exploatați atât de ușor pentru ca nu nimeni nu mai are nimic de castigat.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

27 de coincidențe norocoase care ne-au uimit și vă invităm aruncați o privire. 80420 de persoane care au dorit să facă o fotografie obișnuită, dar au primit o capodoperă 141

Horoscop iunie 2020 – Nativi Gemeni, mare atenție la sănătate! Mențineți-vă moralul puternic 374Horoscop angelic. Află ce înger veghează fiecare zodie în parte 378Tanti Iulica și căsuța ei, ruptă din Muzeul Satului – Are peste 150 de ani 1775Cine a pus mana pe aceasta bancnota, isi freaca mainile de bucurie! Pretul acesteia a EXPLODAT, iar cererea este imensa! Iata cat costa la Iasi! 84710 fotografii care demonstreaza că în fiecare colț al lumii frumusetea este văzută altfel 2754Circulația mașinilor, interzisă pe 1 și 2 mai în România 117Cum arătau acesti 20 de actori celebri la începutul carierei lor 219Am descoperit salariile a 13 lideri de tara - si variaza de la 1 dolar la mai mult de 2 milioane de dolari 3364
SuperClipuri.com 2021