SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 celebrități care au rude celebre neașteptate
1. Johnny Depp și regina Elisabeta a II-a

Credeți sau nu, vedeta piraților din Caraibe este de fapt un văr îndepărtat al reginei Elisabeta a II-a, de gradul al 20-lea pentru a fi exact.

2. Madonna și Hillary Clinton

Regina pop-ului are rădăcini politice și este legată de nimeni alta decât Hillary Clinton. Potrivit genealogistului William Addams Reitwiesner, Madonna este a 10-a vară a lui Hillary .

3. Tom Hanks și Fred Rogers

Nu numai că Tom Hanks a jucat rolul iconic al lui Fred Roger într-un film , dar este legat și de el! Potrivit lui Hanks, cei 2 sunt veri de-a 6-lea .

4. Kate Middleton și Elle Fanning

Da, Prințesa Aurora este o prințesă si în viața reală. Elle Fanning și sora ei Dakota sunt veri îndepărtați ai lui Kate Middleton și urmașii regelui Edward I.

5. Larry David și Bernie Sanders

Nu numai că arată la fel, dar aparțin și aceleiași familii. Celebrul comediant și scriitor Larry David este vărul lui Bernie Sanders. Și, la fel ca lumea, amândoi au fost destul de uimiți când au aflat asta!

6. Emily Blunt și Stanley Tucci

Noua Mary Poppins de la Hollywood este celebra cumnată a actorului Stanley Tucci ! Și bine, este căsătorită cu însăși starul iconic- John Krasinski.

7. Vera Farmiga și Taissa Farmiga

Vera Farmiga este sora mai mare a lui Taissa, care a obținut recunoașterea prin American Horror Story . Este o diferenta de 21 de ani între ele.

8. Carrie Fisher și Billie Lourd

Actrița Billie Lourd este fiica legendarei actrițe Carrie Fisher.

9. Steven Spielberg și Jessica Capshaw

Steven Spielberg, creatorul de filme iconice precum Jurassic Park și Jessica Capshaw din Grey Anatomy sunt rude! Cum? Sunt tată vitreg și fiică !

10. Ralph Fiennes și prințul Charles

Lordul Voldemort al lui Harry Potter este al optulea văr al prințului Charles în viața reală și nu ne-am fi asteptat la asta!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Doi pictori din Olanda au transformat un zid plictisitor din cărămidă într-o operă de artă! 102Cum s-au schimbat bărbații în ultimii 100 de ani și de ce putem uita cu toții de Gentlemeni 200

15 lucruri despre care toată lumea a auzit, insa numai câteva persoane au avut ocazia sa le vada 84610 lucruri care dispar din fericire în lumea modernă 508Daniela Machidon, studenta in anul I la medicina a reusit sa cucereasca o tara intreaga cu vocea sa la „Românii au talent" 13825 Gadget-uri de bucătărie . Nu vei înțelege niciodată cum ai trăit fără 200Tren privat! Din Bucuresti până la mare în două ore şi 15 minute, iar un bilet costă 40 de lei 75420 de celebritati care isi iubesc animalele si nu se sfiesc sa arate in public acest lucru 4518 femei celebre care nu se tem să dezvăluie cum arată fără machiaj 388Reguli, ale oamenilor bogați, care îți vor schimba viața 226
SuperClipuri.com 2022