SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

25 de aparitii pe covorul rosu despre care toată lumea a vorbit în 2020
Prima revistă de modă din lume a apărut în Germania în 1586. De atunci, interesul pentru modă a crescut exponențial și astăzi aproape fiecare persoană isi doreste sa fie la moda si sa se imbrace dupa ultimele tendinte. Insa de multe ori tendintele vesitmantare sunt date de designeri dar si de vedetele care apar pe covorul rosu.

In acest articol va prezentam mai multe vedete ale caror tinute au fost comentate in anul 2019. Ele au reusit sa apara pe prima pagina a revistelor de moda cu tinutele lor extrem de inedite si iesite din comun. Priviti pozele si o sa vedeti exact despre cine este vorba.

Jennifer Lopez

Eva Longoria

Emilia Clarke

Lady Gaga

Irina shayk

Jason Momoa

Bella Thorne

Ashley Graham

Kendall Jenner

Heidi Klum

Timothée Chalamet

Coco Rocha

Rihanna

Zoe Kravitz

Dakota Johnson

Dakota Johnson

Zendaya

Meriem Userli

Elsa Hosk

Bella Hadid

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de oameni care au urmat cu mândrie meseriile părinților 2110 celebrități care au rude celebre neașteptate 930

Vocea milioanelor de români se face auzită! Numărul parlamentarilor se va reduce cu 60%, se desfiinţeaz pensiile speciale, mandatele sunt limitate la două, iar mandatul Preşedintelui României revine la patru ani 295322 de celebritati pentru care se pare ca timpul se opreste in loc si nu mai imbatranesc 731Lecții simple (dar eficiente) pe care să le ții minte toată viața 34521 de fotografii care demonstrează în mod clar ce inseamna gelozia adevărată 4873Cine isi mai aduce aminte de aceasta melodie veche ? Sunt sigur ca ai fredonat macar o data acest refren. O astfel de piesa nu poate fi uitata - VIDEO 27505Ne îndrăgostim de 3 oameni în viața asta și fiecare dintre ei își are rostul său 2096Tipuri de tensiune musculară, cauzată de emoții 9817 fotografii cu animale care te-ar putea lăsa confuz 641
SuperClipuri.com 2022