SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

16 persoane creative care își recreează fotografiile de neuitat din copilărie
Este bine cunoscut faptul că bebelusii cresc foarte repede, în special copiii altor oameni. Pentru acei adulți care își petrec tot timpul împreună cu copiii lor, schimbările nu sunt atât de vizibile. Oricum, vizionarea unui copil mic care devine un adult matur mare este extrem de fascinantă.

Recent, mulți oameni si-au recreat fotografiile de familie făcând aceleași fotografii în aceleași locuri și chiar în același tip de haine.

16. S-a schimbat doar vârsta

15. „23 de ani mai târziu și tot facem castele de nisip împreună. Bunicul meu este cel mai bun! ”

14. Dragoste între surori

13. La 30 de ani distanță.

12. 1999 vs 2018

11. Chiar și după atâția ani, Halloween-ul este încă distractiv.

10. Ador mancarea bunicii

9. Pacat ca nu prea mai incapem toate

8. Joacă continuă

7. Este interesant să primesti cadouri

6. O balerină și un Power Ranger

5. „Ziua Tatălui nu ar fi completă fără tradiția noastră anuală de a reda această fotografie din 1968 cu tata și cu mine pe prima lui motocicletă”

4. Fratele mai mic va fi întotdeauna un copil

3. Aceleași fantezii, decenii mai târziu

2. Nimic nu s-a schimbat

1. Testarea mobilității

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 fotografii care ne arata cele mai ciudate lucruri pe care oamenii le-au intalnit in avion 85Cel mai Frumos Show cu Balene din Lume.. Asa ceva nu ai mai Vazut este Incredibil ce trucuri pot sa faca.. VIDEO 418

10 semne ca rinichii tai nu functioneaza corect 7995Un fotograf a recreat anunțurile vechi din anii 1950 pentru a arăta modul în care lumea s-a schimbat 100414 Fotografii care demonstreaza ca tatii nu se maturizeaza niciodata 719(FOTO)FEMEIE PE MOTOR.Povestea româncei plecate în lume cu motocicleta, pe care pandemia a "închis-o" în Arabia Saudită 177Uite in ce CONDITTII INUMANE sunt tinuti ROMANII sa lucreze in Germania.TTi se rupe inima.. vezi VIDEO 66352Asemanarile dintre stapani si animalele lor de companie sunt uimitoare si foarte amuzante! 14721 de idei pentru a decora pereții casei tale într-un mod unic! Prietenii te vor invidia! 898 lucruri pe care părul ți le poate spune despre sănătatea ta 1036
SuperClipuri.com 2020