SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

21 de invenții japoneze care te vor pune serios pe ganduri
In ultimii ani ne-am obsnuit sa vedem o multime de inventii care mai de care mai interesante sau mai iesite din comun. Insa ce este surprinzator este faptul ca multe dintre aceste lucruri provin din Japonia, care este si tara cu cele mai multe inventii. Cele mai neobișnuite și șocante lucruri au fost inventate acolo.

In acest articol va prezentam o serie de fotografii cu mai multe inventii japoneze care va vor pune serios e ganduri atunci cand o sa le vedeti pentru prima data. Priviti imaginile si o sa vedeti exact despre ce anume este vorba.

Îndreptarea nasului

Ochelari pentru picaturi

Masca de fata cu pisici

Bar in care se servesc doar conserve

Cămașă musculară

Jeans cu coadă de pisică

MOP cu telecomandă

Scaun animal cu coadă

Pernă de baie și suport pentru smartphone

Instrument pentru modelarea castraveților

Suport pentru cap

Capac de carte impermeabil

Pijama in forma de creveti

Instructor de față

Păpușă de pluș izopod

Borcan de urlet

borcanul cu pentru urlete este dispozitivul perfect pentru a vă elibera stresul. Mai ales daca vreti sa nu va auda vecinii.

Carcasa pentru a colectiona dintii de pisica

Banda de mâncare falsă

Broscolar

Poate părea ciudat, dar acest lucru ajută de fapt la ameliorarea stresului piciorului și la îmbunătățirea circulației sângelui.

Ceara de par care iti face parul argintiu

pantofi care se transformă într-un cort

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 fotografii care ne arată sincer cum arată celebritățile de peste 45 de ani fără Photoshop 200Amestecă leuștean cu miere și consumă-l cât mai des 2406

15 Celebrități care dovedesc existenta călătoriei în TIMP 172524 de persoane a căror logică ne lasa fara cuvinte 1070„Mongolii, ungurii, turcii, nemții, rusii nu au făcut românilor atât rău cât au făcut politicienii noștri în două decenii”- un adevăr dureros rostit de un academician român 3630821 de lucruri despre care am auzit cu totii insa doar putine persoane au avut ocazia sa le vada in realitate 55020 de fotografii cu casele celui mai bogat sat din Ucraina, sat locuit de români: la drept vorbind, am rămas cu gura căscată! 88230 de Fotografii rare care arată o nouă fată a acestei lumi 1085Capul Statuii lui Iisus din Brazilia a fost realizat de un român , aceasta fiind admirată zilnic de mii de turiști 612Nouă asistente dintr-o secție au rămas gravide în același timp. Explicația șefului 1716
SuperClipuri.com 2022