SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

6 iunie este ziua in care iesim din case! Cine face anuntul -
Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală a anunțat că data de 15 mai „e vârf al incidenței. Cât crede acesta că vom mai sta în case pentru limitarea răspândirii noului coronavirus vă spunem acum!

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a declarat că, ținând seamă de măsurile luate până în acest moment, în opinia sa, vom mai sta acasă încă opt săptămâni, respectiv până pe 6 iunie.

15 mai înseamnă vârf al incidenței. Eu spun că avem nevoie de încă opt săptămâni pentru a rezolva problema”, a declarat managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel, pentru Antena3.

Ultimul bilanț publicat de Grupul de Comunicare Strategică arată că, până duminică, 5 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate 3.864 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre acestea, 374 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 151 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În străinătate, „401 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus. 129 în Spania, 236 în Italia, 15 în Franța, 8 în Germania, 4 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA.

„27 de cetățeni români aflați în străinătate, 9 în Italia, 7 în Franța, 4 în Marea Britanie, 6 în Spania și unul în Germania, au decedat”, a mai transmis GCS.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cele mai scumpe lucruri inutile din lume! 205413 moduri usoare de a face lucrurile vechi să arate ca și noi 334

Ai ce invata de la ea! 12 citate spuse de legendara Elizabeth Taylor 45522 de oameni care nu au primit doar o fotografie cu o celebritate, ci o adevărată poveste 85112 Fapte care dezvăluie o parte diferită a trecutului 773A fost jignită întreaga viaţă pentru felul cum arăta: dar priviţi-o acum când i-a redus pe toţi la tăcere 346517 fotografii care vor face chiar și cea mai dură persoană să verse o lacrimă 194Top 10 Cele mai Tragice Accidente din Istorie!! 266319 fotografii care te pot face să uiți de problemele de zi cu zi 53314 secrete ascunse în spatele semnificațiilor logo-urilor celebre 581
SuperClipuri.com 2022