SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Priviti reactia cainelui cand aude ca trebuie sa mearga la veterinar. Apoi aude un singur cuvânt şi isi revine instant
 

Inteligenţa câinilor este deja un lucru dovedit, iar exemplarul din aceste imagini nu face excepţie. Acest căţeluş este destul de convingător atunci când îşi înscenează propria moarte pentru a nu fi dus la veterinar.

Lulu este un câine tare simpatic din rasa Shiba Inu care reuşeşte să-şi impresioneze stăpânii cu o reacţie neaşteptată. În dimineaţa zilei când trebuia să meargă la cabinetul veterinar, patrupedul se preface că este mort, aceasta fiind atitudinea lui de refuz categoric. Simte că acolo va fi „beneficiarul” unei proceduri de sterilizare, iar acest lucru nu îi este tocmai pe plac.

Chiar dacă stăpâna lui încearcă prin toate mijloacele să obţină măcar o reacţie din partea lui Lulu, se pare că nu are nicio şansă de reuşită. Câinele se preface că este mort, sperând că vizita la veterinar va putea fi evitată. Timp de aproape un minut, căţelul îşi joacă foarte convingător rolul, culcat pe pat, fără a răspunde la apelurile stăpânei lui. Aceasta îl masează pe burtă cu mişcări energice, însă patrupedul nu dă niciun semn că „ar reveni la viaţă”. Degeaba îl strigă pe nume pe Lulu pentru că acesta nici nu clipeşte.

Nici chiar în momentul în care stăpâna lui trage pătura de pe el, câinele rămâne la fel de inert. Singura soluţie de a-l trezi pe simpaticul patruped este un plic de mâncare pentru câini căruia de data aceasta nu-i poate rezista. În acel moment, câinele îşi ridică rapid capul de pe pernă privind-o pe stăpâna lui cu multă bucurie.

Sursa: Fun Kiwi Kids via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Fiecare rid de pe fața ne trimite un mesaj despre sănătatea noastră , iată 8 lucruri importante pe care le putem afla cu ajutorul lor! 895Acest Cantec e Special pentru ROMANII plecati in Strainatate - VIDEO 100978

Mireasa a Socat pe toata Lumea.. Mama ei si publicul prezent a inceput sa planga.. Mirele a ramas fara Cuvinte - VIDEO 20069219 situații amuzante când oamenii au avut un singur lucru de facut și au eșuat 5546Această ghicitoare poate fi rezolvată numai de persoane ale căror IQ este de 140 sau chiar mai mare 21144 Romani si un Englez au rupt scena la Romanii au Talent pe muzica populara. Andi Moisescu in lacrimi "Bravo, tata!" 17972Vitamina B-12 nu trebuie sa ne lipseasca din dieta. Este atat de importanta incat metabolismul fiecarei celule depinde de ea 917Luna nouă în Gemeni și Luna plină din Săgetător: Universul ne oferă noi oportunități 1755 mituri desființate despre Omul de Neanderthal 68Cel puțin 50000 de părinți au motive sa-i mulțumească ,iar unii drept recunoștiintă i-au înfipt cuțitul în spate atunci cand i-a fost mai greu! 502
SuperClipuri.com 2023