SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O AFIRMAȚIE INTERESANTĂ… ”DACĂ ALBINELE VOR DISPĂREA, OMENIREA VA MAI SUPRAVIEȚUI 4 ANI, CEL MULT”
Albert Einstein, renumit pentru afirmațiile șocante a spus printre altele că „dacă albinele dispar de pe fața Pământului, omul mai are doar patru ani de existentă”.

TEORIA LUI ALBERT EINSTEIN PARE MAI ACTUALĂ CA NICIODATĂ.
Și asta pentru că numărul din ce în ce mai mic al albinelor deja amenință să agraveze criza alimentară, dacă ținem cont de faptul că o treime din producția agricolă globală se bazează pe polenizare, și în special pe cea a albinelor.

David Attenborough, zoolog britanic renumit, a luptat toată viața pentru mediul înconjurător și vine cu o soluție simplă: luați o linguriță de zahăr, adăugați puțină apă și lăsați-o în curte, în grădină sau pur și simplu la balcon! În acest fel veți contribui la salvarea vieții pe pământ!

“Albinele pot să obosească și să nu mai aibă energie pentru a ajunge la stup, ceea ce poate duce la o moarte lipsită de sens. Dacă observați o albină sleită de puteri, cea mai simplă soluție este zahăr cu apă!

Acest amestec va avea efect energizant asupra insectei epuizate. Pur și simplu amestecați 2 linguri de zahăr și 1 lingură de apă și puneți amestecul în curte. Și recomandați-le tuturor rudelor, prietenilor și vecinilor să procedeze la fel”.

DISPARIȚIA ALBINELOR ESTE O PROBLEMĂ MONDIALĂ!
Banca agricola americană, Rabobank, a declarat că numărul coloniilor de albine care nu supraviețuiesc în SUA de la an la an s-a mărit de la 30% la 35%, după ce mult timp valoarea a stagnat la 10%.

Procentul este de peste 20% în Europa și aproape la fel în Asia și America Latina.

Până în momentul de față, „criza albinelor” a fost tratată superficial, însă problema a devenit o urgență maximă, deoarece albinele sunt esențiale pentru polenizarea nucilor, pepenilor, citricelor, merelor, cepei, broccoli, dovleceilor, fasolei, ardeilor, vinetelor, castraveților, roșiilor, fasolei, cafelei, cacao, avocado și nucilor de cocos.

Uniunea Europeană a decis la începutul anului 2018 să extindă interdicția ce vizează trei neonicotinoide, pesticide considerate extrem de periculoase pentru albine, la toate culturile în aer liber.

Aceste pesticide sunt folosite la tratarea semințelor cultivate care odată transformate în plante cu polen, atacă sistemul nervos al albinelor, insecte care asigură peste 70 la sută din polenizare Restricția, contestată de producătorii de pesticide, se va aplica de anul viitor în Uniunea Europeană.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Tara in care studiile si medicina sunt gratuite! Nu există nici cazinouri şi nici McDonald's 551Felicitări Simona, pentru prima data in istorie campioana la Wimbledon! 57

Vrei o persoană interesantă lângă tine? Alege una cu ochii verzi 197„Unde joacă moldovenii, acolo pământul geme!" N-ai mai vazut asa ceva! 49523 de lucruri nebunești care s-ar putea întâmpla doar la aeroport 80017 fotografii care pot face pe oricine sa se sperie 38307 Trucuri mai putin stiute pe care angajatorii le folosesc pentru a vă testa 314919 cupluri celebre din lumea filmului care s-au reunit dupa zeci de ani de dragul fanilor 584Alimentaţia si pH-ul: 5 sucuri anticancerigene si alcalinizante 522Cum arătau aceste 20 de produse când au apărut pentru prima oară si cum arata ASTAZI 3406
SuperClipuri.com 2022