SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Folosind doar niste bucati de copac au reusit sa realizeze adavarate opere de arta!
In acest articol putem vedea cum au din bucati de copac oamenii au reusit sa creeze adevarate opere de arta care sunt extrem de reprodus.

Imaginatia oamenilor nu are limite. Omul a modelat din totdeauna mediul care il inconjoara. Uneori il modeleaza rau, imprastiind in natura gunoaie sau pur si simplu distrugand la propriu tot ce il inconjoara. Alti oameni, artisti precum sculptorii, reprezinta opusul primei categorii de oameni.

Acestia iau un lucru aparent fara valoare din natura, o piatra, o bucata de lemn etc si, cumva, cu imaginatia si talentul lor reusesc sa il transfome in ceva genial. Brancusi a demonstrat din plin acest lucru.

In acest articol putem vedea cum au din bucati de copac oamenii au reusit sa creeze adevarate opere de arta care sunt extrem de reprodus.

I se spune “Nasosul” si nimeni nu stie de ce.

Din acest trunchi care putea ajunge cu usurinta pe foc, chipul unei femei a iesit sa-l il salveze. O fi zana cea buna

Cineva a incercat sa faca o gluma si i-a dat un sut in fund… acum il doare’n “fund” 

Of maicuta mea!

 O ciocanitoare de lemn are grija ca acest trunchi sa ramana aici pe veci

De departe pentru noi aceasta reprezinta o adevarata opera de arta. Talentul si imaginatia autorului sunt fara de margini.  Sunteti de acord? L-am denumit “Spiritul Naturii”

Probabil artistul este caricaturist in restul timpului.

A vrut sa-si sperie vecinii si a imaginat in lemn aceasta scena.

Doua doamne… putin cam serioase. Probabil sunt certate

Dupa o simpla plimbare prin padure te vei intoarce strigand: Am vazut un dragon… chiar exista!

Multa munca. Rezultatul? O capodopera!

Fata batranului copac parca striga intr-un suspin: NU NE TAIATI, DATORITA NOUA RESPIRATI!

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

“Când voi fi bătrână…” Scrisoare către mine însămi 324Salvare pe munte. Capră neagră cu piciorul rupt, cărată în rucsac 101

Acestea sunt cele mai fascinante locuri din Romania in care este interzis sa intri!!! 157Aşa vindeci complet reumatismul cu CIMBRU! Scapi pentru totdeauna de dureri şi amorţeală 4498 semne alarmante care ne indica prea mult ESTROGEN in corp 259"Rusine!". Vedeta Andreea Marin, mai bine echipata decat medicul de langa ea: "Doctorita are masca simpla" 1137Primarul care a obligat toate politistele sa poarte pantaloni cat mai scurti. De ce a facut-o! 355Motive pentru care Universul ne conduce spre oameni noi 8820 de fotografii care au provocat o criză publică 2715Fetiţă de 4 ani, dată afară de la serbarea grădiniţei pentru că nu avea costum popular 1499
SuperClipuri.com 2022