SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Experții vorbesc: Parintii exigenti cresc copii de succes care reușesc în viață!
Părinții v-au ordonat să vă faceți temele sau să vă curătați camera? Mulți dintre noi au crescut în familii cu părinți stricți, care au întotdeauna ceva de învățat. Multe mame însă, își cocoloșeau constant copiii și încercau să controleze în maniera aceasta totul.

Cu toate acestea, un expert susține că mamele stricte au copii mai reușite mai târziu.
Un profesor de la Universitatea din Essex, cunoscut sub numele de Erica Rascon, a realizat un studiu care a arătat că mamele care au fost stricte au copii de succes. Mulți copii de succes au mame foarte solicitante. Acest studiu a analizat sondajele a peste 15 000 de copii.

Potrivit lui Erica, “măsura așteptărilor din acest studiu reflectă o combinație de aspirații și credințe cu privire la probabilitatea accesului la învățământul superior, declarată de majoritatea părinților, în majoritatea cazurilor mamă”.

Se confirmă faptul că acei copii ai căror mame au avut așteptări mari sunt mai încrezători decât alții. Un alt lucru interesant este că acele fiice cu mame stricte au șanse de 4% mai mici de sarcină prematură.
Copiii cu mame stricte au avut mai mult succes când vine vorba de colegiu și mai târziu și-au găsit o slujbă frumoasă. Sună puțin incredibil, dar este de fapt adevărat.

În timp ce eram crescuți, vedeam mamele stricte ca inamici, dar multe dintre ele sunt principalul motiv pentru care acum reușiți. Viața ta poate arăta ca un iad viu, dar când îmbătrânești, îi vei mulțumi mamei tale.

sursa: https://romania-noastra.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 modalități simple de albire a dintilor la tine acasa 530Două CĂLUGĂRIŢE au cheltuit 500.000 de dolari în CAZINOURI, după ce i-au furat din donaţii şi taxe de şcolarizare 3428

26 de cupluri iconice ale anilor 90 de care putine persoane isi mai aduc aminte astazi 5810 manevre de condus pe care trebuie să le reții odată pentru totdeauna 33187 trucuri de la un fost agent FBI pentru a deveni cu 200% mai atractiv 106015 Invenții extrem de ingenioase pe care veți dori să le cumparati imediat 342Acesta este misteriosul rau din Marea Neagra!! Nu o sa iti vina sa crezi ca aici se afla cascade 326Botoşani: Autorităţile au interzis sacrificarea porcilor din zona focarului de pestă porcină fără aviz de la medicul veterinar 82Alex Conu a uimit o lumea intreaga cu fotografia care i-a adus un premiu la unul dintre cele mai importante concursuri!! 38Zodii care te dezamăgesc de fiecare dată. Renunță a mai fi în preajma lor 1998
SuperClipuri.com 2020