SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Experții vorbesc: Parintii exigenti cresc copii de succes care reușesc în viață!
Părinții v-au ordonat să vă faceți temele sau să vă curătați camera? Mulți dintre noi au crescut în familii cu părinți stricți, care au întotdeauna ceva de învățat. Multe mame însă, își cocoloșeau constant copiii și încercau să controleze în maniera aceasta totul.

Cu toate acestea, un expert susține că mamele stricte au copii mai reușite mai târziu.
Un profesor de la Universitatea din Essex, cunoscut sub numele de Erica Rascon, a realizat un studiu care a arătat că mamele care au fost stricte au copii de succes. Mulți copii de succes au mame foarte solicitante. Acest studiu a analizat sondajele a peste 15 000 de copii.

Potrivit lui Erica, “măsura așteptărilor din acest studiu reflectă o combinație de aspirații și credințe cu privire la probabilitatea accesului la învățământul superior, declarată de majoritatea părinților, în majoritatea cazurilor mamă”.

Se confirmă faptul că acei copii ai căror mame au avut așteptări mari sunt mai încrezători decât alții. Un alt lucru interesant este că acele fiice cu mame stricte au șanse de 4% mai mici de sarcină prematură.
Copiii cu mame stricte au avut mai mult succes când vine vorba de colegiu și mai târziu și-au găsit o slujbă frumoasă. Sună puțin incredibil, dar este de fapt adevărat.

În timp ce eram crescuți, vedeam mamele stricte ca inamici, dar multe dintre ele sunt principalul motiv pentru care acum reușiți. Viața ta poate arăta ca un iad viu, dar când îmbătrânești, îi vei mulțumi mamei tale.

sursa: https://romania-noastra.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 sculpturi uimitoare care duc arta la un nou nivel 131O pildă înțeleaptă despre Adevăr și Minciună… Cu toții avem de învățat! 165

Cel mai înțelept SFAT de la o batranică: ”Niciodată nu pedepsiti copiii pentru pozne” 160Prima imagine pe care ați văzut-o aici va dezvălui ce fel de putere aveți!! 600IMAGINI APOCALIPTICE ! Uragan devastator la Moscova. Cu Dumnezeu nu te pui - VIDEO 9072915 imagini care ne arata cum este simpla fericire omenească într-o relație 2415 obiceiuri zilnice care pot dăuna sănătății tale: Toți îl avem pe al doilea și nu știm cât de mult dăunează: 376Parada de 1 Decembrie s-a încheiat. Fotografii cu principalele momente 79 Alimente și medicamente pe care nu ar trebui să luați niciodata împreună 60525 de Oamenii care au devenit foarte atractivi când au inceput sa lucreze la aspectul lor 1212
SuperClipuri.com 2019