SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Liviu Dragnea, evaziune de 150 de milioane de dolari prin intermediul ...
Cozmin Gușă, dezvăluiri INCENDIARE:’Liviu Dragnea, evaziune de 150 de milioane de dolari prin intermediul fiului său’

Cozmin Gușă susține că ar fi văzut documente care ar arăta că Liviu Dragnea ar fi făcut evaziune de 150 de milioane de dolari prin intermediul fiului său.

„Am vazut niște documente și m-am oprit când am numărat vreo 150 de milioane de dolari, o să mă uit mâine, este o sumă evazionată de Liviu Dragnea, dar prin intermediul fiului său. De fapt, Dragnea este speriat de aceste documente probabil, și după știința lui, dacă documentele au ajuns la mine, și nu sunt cea mai importantă persoană din România, or fi ajuns și la el, și și-a dat seama că asta înseamnă criza maximală pentru el, și nu dosarele din justiție pe care le mai amână, le mai aranjează, ci această schemă de evaziune fiscală impresionantă, prin care l-a implicat pe fiul lui, după modelul altor politicieni de modă veche. Și asta ar fi lovitura de grație.

Eu am numarat pana la 150 milioane de dolari si nu am citit toate documentele. E foarte ușor să ne explicăm de ce a venit cu acest atac la Iohannis, de ce există acest atac la Realitatea Tv. O să vedem câți din statul roman au știintă de aceste strategii, pe asta se bazează disperarea lui, și repet, strategiile sunt de inspirație post-sovietică”, a declarat Cozmin Gușă la Realitatea Tv.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum sa scapi de nasul infundat in doar 15 minute 1117"Depresia zâmbitoare” sau de ce este periculos pentru o persoană să râdă, deși are probleme emoționale 253

Cristiano Ronaldo își transformă lanțul de hoteluri în spitale! Totul pentru a-i ajuta pe bolnavii de Covid-19 21A fost refuzat crezand ca este sarac!! Insa in doar doua secunde primeste o lectie greu de uitat!!! 364Tiganul la poarta Raiului.. click pentru a vedea tot Bancul 1947Chiar merita citit !! Te va schimba ca om ! O pilda frumoasa despre a doua sansa! 309Câteva utilizări neobișnuite ale uleiului de măsline în casă 84010 reguli școlare bizare din întreaga lume 33120+ de fotografii ridicole in care securitatea a esuat 3930Cum pot cumpăra românii ani de vechime pentru pensie 628
SuperClipuri.com 2022