SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 lucruri de zi cu zi pe care le-ai făcut greșit până acum.
Fiecare dintre noi își dorește să reușească să găsească o modalitate prin care să simplifice activitățile de zi cu zi. Uneori ne împotmolim șine dăm seama că pierdem prea mult timp și energie făcând unele dintre cele mai simple lucruri. Iată care sunt cele mai bune și utile soluții pe care le poți folosi pentru a face lucrurile mai ușor! Viața poate părea o chestie complicată, dar niciodată nu-i prea târziu s-o simplifici.

1) Cum să mănânci corect chips-urile
Un mod simplu pentru a fi mânca chipsuri: deschide punga și îndoaie-i marginile, astfel încât să formezi un fel de bol artificial. Astfel, nu mai este nevoie să mai bagi mâna până la fundul pungii. În plus, această modalitate este mult mai igienică.

2) Cum să nu ți se încălzească băutura
Nu doar că modalitatea corectă de a ține paharul este aceea de a-l apuca de picior, însă dacă ei ține băutura de cupă, aceasta se va încălzi mult mai repede.

3) Cum să tai pâinea astfel încât să nu lași firimituri
Acest lucru poate părea extrem de simplu, însă face o foarte mare diferență. Încearcă să pui pâinea cu fața în jos și să o tai și vei observa că astfel nu vei mai avea parte de firmituri

4) Cum să faci corect un sendviș
Pentru a reuși să faci sendvișul perfect, ai nevoie de două felii de salam. Taie-le în două și apoi poziționează-le ca în imagine, astfel că nicio bucată de salam nu va ieși în exterior, iar gustarea va fi foarte ușor de mâncat!

5) Folosește un pahar de sticlă pentru a amplifica volumul difuzorului de la telefonul tău mobil
Vei observa că, dacă vei poziționa telefonul într-un pahar gol de sticlă, sunetul se va auzi mult mai tare și mai clar.

6) Pune hârtia igienică pe suport cu fâșiile în exterior
Multe persoane se întreabă care este modalitatea corectă de poziționare a hârtiei igienice pe suport. Poziționeaz-o cu fâșiile spre exterior. În acest fel este mai ușor de scos de pe suport, nu atinge peretele și nu e contaminată cu atât de multe bacterii.

7) Aplică parfum doar în zona urechilor și gâtului
Nu e nevoie să aplici parfum pe încheieturi, pentru că oricum aceea este o zonă de unde se evaporă mult mai repede. Zona gâtului și cea a urechilor este cea în care parfumul persistă cel mai mult.

8) Încălzește mâncare în sertarul de sub cuptor
Atunci când vrei să încălzești mai multă mâncare, ar fi ideal fie că așezi vasele în tava specială de sub cuptor, sau să plasezi toate vasele într-o tavă pe care să o introduci mai apoi în cuptor

sursa: http://businessnews.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 ilustrații care captează perfect modul în care ni se schimba viață odata ce inaintam in varsta 212Un TATA isi cearta fetita.. Reactia ei te va face sa razi - VIDEO 28602

A fost refuzat crezand ca este sarac!! Insa in doar doua secunde primeste o lectie greu de uitat!!! 70Iulică, spaima scenei! Melodia „Tu-mi dai cucul, eu îţi dau…" a surprins pe toată lumea 23811 fotografii uimitoare, ale triburilor izolate, din întreaga lume 848 lucruri care se intampla in corpul nostru daca bem zilnic sucuri care contin cofeina 4645 Parti ale corpului uman care o sa dispara in viitor 74820 de situații capabile să demonstreze că lumea noastră nu a fost făcută pentru oamenii înalți 45233 Fotografii extraordinare istorice care vă vor lăsa uimiti 190Femeile gravide, care suferă de greață vor avea, cel mai probabil, copii inteligenți, potrivit cercetărilor actuale 210
SuperClipuri.com 2019