SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 lucruri de zi cu zi pe care le-ai făcut greșit până acum.
Fiecare dintre noi își dorește să reușească să găsească o modalitate prin care să simplifice activitățile de zi cu zi. Uneori ne împotmolim șine dăm seama că pierdem prea mult timp și energie făcând unele dintre cele mai simple lucruri. Iată care sunt cele mai bune și utile soluții pe care le poți folosi pentru a face lucrurile mai ușor! Viața poate părea o chestie complicată, dar niciodată nu-i prea târziu s-o simplifici.

1) Cum să mănânci corect chips-urile
Un mod simplu pentru a fi mânca chipsuri: deschide punga și îndoaie-i marginile, astfel încât să formezi un fel de bol artificial. Astfel, nu mai este nevoie să mai bagi mâna până la fundul pungii. În plus, această modalitate este mult mai igienică.

2) Cum să nu ți se încălzească băutura
Nu doar că modalitatea corectă de a ține paharul este aceea de a-l apuca de picior, însă dacă ei ține băutura de cupă, aceasta se va încălzi mult mai repede.

3) Cum să tai pâinea astfel încât să nu lași firimituri
Acest lucru poate părea extrem de simplu, însă face o foarte mare diferență. Încearcă să pui pâinea cu fața în jos și să o tai și vei observa că astfel nu vei mai avea parte de firmituri

4) Cum să faci corect un sendviș
Pentru a reuși să faci sendvișul perfect, ai nevoie de două felii de salam. Taie-le în două și apoi poziționează-le ca în imagine, astfel că nicio bucată de salam nu va ieși în exterior, iar gustarea va fi foarte ușor de mâncat!

5) Folosește un pahar de sticlă pentru a amplifica volumul difuzorului de la telefonul tău mobil
Vei observa că, dacă vei poziționa telefonul într-un pahar gol de sticlă, sunetul se va auzi mult mai tare și mai clar.

6) Pune hârtia igienică pe suport cu fâșiile în exterior
Multe persoane se întreabă care este modalitatea corectă de poziționare a hârtiei igienice pe suport. Poziționeaz-o cu fâșiile spre exterior. În acest fel este mai ușor de scos de pe suport, nu atinge peretele și nu e contaminată cu atât de multe bacterii.

7) Aplică parfum doar în zona urechilor și gâtului
Nu e nevoie să aplici parfum pe încheieturi, pentru că oricum aceea este o zonă de unde se evaporă mult mai repede. Zona gâtului și cea a urechilor este cea în care parfumul persistă cel mai mult.

8) Încălzește mâncare în sertarul de sub cuptor
Atunci când vrei să încălzești mai multă mâncare, ar fi ideal fie că așezi vasele în tava specială de sub cuptor, sau să plasezi toate vasele într-o tavă pe care să o introduci mai apoi în cuptor

sursa: http://businessnews.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 sfaturi simple pentru a va îmbunătăți vederea 121621 de oameni care chiar nu ar trebui sa mai intre niciodata in bucatarie 112

Târgovişteanca Dana Olteanu a rupt scena de la Vocea României şi a intrat în echipa lui Tudor Chirilă 7527 de designeri care au avut un singur lucru de facut insa au esuat lamentabil 5617 cele mai scumpe materiale din lume, Aurul este abia pe locul 15 516012 ilustrații amuzante pe care doar femeile le vor intelege 33516 Semne de pe usile bailor publice care explică diferența dintre baia Barbatilor si a Femeilor 94325 de fotografii surprinse de cei de la „National Geographic", care fac timpul să se oprească 656"Tata, ma auzi?" Ai grija omule cand conduci, masina ta poate deveni un "sicriu cu patru roti"! 1586Le-a facut semn FETELOR sa urce in Lamborghini fara sa scoata un CUVANT, dar stai sa vezi ce urmeaza sa faca acestea... 50976
SuperClipuri.com 2020