SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

De ce Meghan Markle nu s-a grabit să slăbească dupa nasterea bebelușul său si de ce este asa misto
Celebritățile par să se grăbească întotdeauna să își etaleze trupurile subțiri după ce au născut . Ei bine, nu este vorba doar de celebrități – femeile obișnuite se simt și ele dornice să își arate formele. Cu toate acestea, Meghan Markle, care a nascut recent un copil, pare să nu fie obsedată de această idee .

Ducesa de Sussex a participat deja la mai multe evenimente publice de la nașterea primului lor fiu ( Archie Harrison ) și se pare că a luat și mai mult in greutate după nașterea lui Archie decât înainte.

La 2 luni de la naștere

Desigur, oamenii au început să o compare cu Kate Middleton, care a ieșit din maternitate la câteva ore după , arătând uimitor – ca și cum nu ar fi dat naștere copilului ei. Și nu este surprinzător că oamenii s-ar aștepta la fel si de la Meghan.

Imediat după naștere

Când Meghan a apărut în public într-o rochie mulata, unii au început să o critice, spunând că ar fi putut purta ceva mai neutru pentru a ascunde kilogramele în plus.

Cu toate acestea, au fost multi cei care au susținut- o și chiar i-au mulțumit pentru onestitatea si deschidere fata de public. Ei au spus că Meghan stabilește tendințele potrivite și inspiră alte femei din întreaga lume să nu se simtă rușinate de greutatea lor după naștere.

Meghan pare să fi refuzat orice tip de dietă în timpul alăptării. Experta regală, Katie Nicholl, a spus că „Meghan nu a rupt sala de sport … ea a avut un regim de exerciții foarte blând. Ea este blândă cu ea însăși. ”

A decis să aleagă un mod „revoluționar” și să arate prin ce schimbări trece corpul unei femei, indiferent dacă este celebritate sau nu. Și susținem Ducesa și credem că ea poate deveni un bun exemplu și o sursă de inspirație pentru mulți alții. Sperăm, de asemenea, ca ea și prințul Harry să se bucure de copilul lor la maxim.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de motive pentru care nu ar trebui să aveți încredere în fotografiile perfecte 1073Angajări în Poliție, Jandarmerie și la pompieri. Ce condiții trebuie îndeplinite 1372

20 de Imagini înșelătoare la care ar trebui să ne uităm mai mult timp 1280Coronavirusul lovește fără discriminare demnitarii lumii 67O mireasă a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de logodnicul ei altei femei 530025 de Ilustrații care dovedesc ca lumea este un loc nebun 2731Mii de români sunt supravegheați din aer pe perioada stării de urgență(VIDEO) 27510 sfaturi pretioase pe care orice om ar trebui sa le stie 1562Priviți ce lucruri ingrozitoare se petrec în industria cărnii.. Au filmat în SECRET pentru a arăta publicului realitatea 2355Românul ales de Elon Musk să construiască trenul viitorului. Pe el ar putea fi steagul României 260
SuperClipuri.com 2022