SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste fotografii va vor emotioana. Priviti de ce!
O femeie din Australia a stârnit controverse după ce a postat pe internet o listă cu reguli stricte implementate pentru soțul ei. Tânăra a postat cele 10 reguli pe un grup de Facebook și a cerut părerea utilizatorilor. Această listă a creat o adevărată dezbatere în social media, strângând rapid peste 500 de like-uri și sute de comentarii.

Pentru a fi corectă, femeia a explicat că va rescrie lista de reguli, după ce i s-a spus că primele erau „prea dure”. „Ce credeți despre asta, o părere sinceră, vă rog, vreau să fiu corectă. Ar trebui să mai adaug ceva?”, a scris ea pe Facebook. Astfel, australianca a postat cele 10 reguli, începând cu interzicerea pe social media a soțului ei.

De asemenea, ea i-a interzis bărbatului să aibă prieteni de sex feminin. Soțul ei poate avea legături doar cu alți bărbați care să nu fie însurați sau să aibă iubite. Mai mult, el a trebui să lucreze cel puțin 50 de ore pe săptămână, să nu fumeze și să consume băuturi alcoolice de cel mult două ori pe an cu promisiunea de a nu se îmbăta. Jocurile video și pornografia sunt de asemenea interzise.

Mai mult soțul nu are voie să iasă în oraș fără soția sa. Totodată, bărbatul trebuie să mențină curățenia în casă „tot timpul”. Bizara listă cu reguli a generat o serie de răspunsuri pe social media, unul dintre utilizatori scriind: „Și tu va trebui să urmezi aceleași reguli – fără prieteni bărbați sau social media”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cele Sapte Lucruri pe care trebuie să le țineți în taină și să nu le povestiți nici măcar rudelor 225220 de fotografii hilare in care manechinele au reusit sa atraga toata atentia 2128

A primit de la sot acest mesaj scurt: “Draga mea sotie… Sunt cu secretara mea la hotel, ma intorc repede” 196310 profesoare bune, care distrag atenţia elevilor de la învăţat 3779Asa arata viata in cele mai mici apartamente din China! Ai putea sa traiesti asa? 2875Era clar că se va ajunge aici 11827 de coincidențe perfecte care fost surprinse in poze 3169M-a crescut singur, bietul tata. Când mă duceam la școală, în fiecare zi îmi punea un bilet în ghiozdan. Mă rușinam cu ele. Într-o zi, un băiat din clasă mi-a luat biletul și l-a pasat altor colegi. Ce s-a întâmplat apoi 530220 de ustensile pentru bucătărie care va sunt de mare folos 611Până la urmă S-A AFLAT: Firma familiei Flutur a trimis românii din Suceava la muncă, în Germania 70
SuperClipuri.com 2022