SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

După o aterizare de urgență, Keanu Reeves împarte un autobuz cu alți pasageri în loc de o plimbare privată, iar oamenii nu pot înceta să-l admire
Cu toții îl cunoaștem pe Keanu Reeves pentru rolurile sale de renume mondial și îl cunoaștem, de asemenea, ca o persoană foarte amabilă și generoasă . Ceea ce s-a întâmplat recent cu actorul nostru favorit dovedește încă o dată că nu are nevoie de un film pentru a fi erou. Când avionul său a efectuat o aterizare de urgență în Bakersfield, California, Keanu a ales să sprijine alți pasageri și li s-a alăturat în autobuz până la punctul de destinație, în loc să facă o plimbare privată.

Pe 23 martie, Keanu Reeves a fost într-un zbor de la San Francisco la Los Angeles, când deodată …

Pilotul a anunțat că există o problemă cu unul dintre motoarele avionului și că avionul urma să se abată spre Bakersfield. Din fericire, avionul a aterizat în siguranță, fără incidente și toată lumea era în siguranță . Keanu și ceilalți pasageri au ramas blocati in aeroportul local în așteptarea informațiilor și instrucțiunilor reprezentanților companiei aeriene.

În loc să se îndrepte către Los Angeles singur, Keanu a rămas să-și ajute colegii săi de zbor.

Să fim sinceri, atunci când se întâmplă ceva de genul celebrităților, probabil că ne-am aștepta să fie duși la destinație într-o mașină luxoasă privată. Dar Keanu Reeves continuă să-și arate partea bună oriunde ar apărea, indiferent de ce se întâmplă. El a ales să stea cu ceilalți pasageri blocați pentru a-i sprijini și pentru a-i ajuta să ajungă în oraș cât mai curând posibil.

Keanu și-a dat seama că personalul responsabil pentru bagaje nu va fi acolo mult timp, așa că a sugerat ca toți să plece împreună într-un autobuz și să aibă grijă mai târziu de bagaje. A încercat, de asemenea, tot posibilul să se calmeze și să-și distreze semenii săi.

Pasagerii zborului i-au mulțumit domnului Reeves că i-a sprijinit în acea zi grea, iar utilizatorii de internet nu pot înceta să-l admire.

Pasagerii zborului cu probleme și-ar putea aminti pentru totdeauna acea zi ca fiind una dintre cele mai stresante zile din viața lor, dar domnul Reeves a reușit să transforme acest incident înfricoșător într-o aventură . Când toți au rămas prinși pe aeroportul din Bakersfield, Keanu a făcut poze cu cei care doreau.

După ce fotografiile și videoclipurile cu Keanu la aeroport și în autobuz cu alți pasageri blocați au devenit virale, social media a izbucnit cu comentarii emoționante. Oamenii erau fericiți că toată lumea era sigură și solidă și admira modul în care actorul nostru preferat îi ajuta pe oameni să treacă prin acel stres îngrozitor.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

17 Utilizări ale foliei de aluminiu care ne fac să regretăm că nu le stiam mai de mult 90219 fotografii care ne explică clar de ce există atât de mulți oameni perfecți pe internet 904

Kim Yo Jong, sora lui Kim Jong-un, principala figură a succesiunii în cazul morții dictatorului nord-coreean 314Dacă observați aceste 8 semne în relația dvs. aveți o încredere solidă in partenerul dumneavoastra 81Doriți să cumpărați din magazine online cu adevărat mai ieftin? Descoperiți cupoanele de reducere pe Kuplio.ro 13Unde sunt RROMII?? Peste 500 de motociclisti AU LUAT cu asalt un SAT de rromi care LE-AU UCIS un CAMARAD! Cea mai DURA‚ confruntare din cate am vazut!! Asta de MOBILIZARE!! 6610815 persoane care cu siguranta nu isi amintesc prea bine ce au facut noaptea trecuta 86022 de creații de designeri pe care trebuie sa le privim de doua ori pentru a le intelege 96Cea mai frumoasa muzica populara.. Suna-n toata Europa - vezi VIDEO 26072210 celebrități extrem de frumoase care și-au îmbrățișat imperfecțiunile 840
SuperClipuri.com 2022