SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

„Mi-a luat 60 de ani sa învăț aceste 15 lucruri!"
Dave Barry este un autor și cronicar american care a câștigat premiul Pulitzer. Este faimos și pentru citatele sale pline de umor despre lucruri pe care le-a învățat de-a lungul anilor.

Astăzi, am dori să vă împărtășim câteva dintre perlele de înțelepciune ale lui Dave Barry cu voi. Sperăm să vă placă aceste citate minunate la fel de mult ca noua.

1. Niciodată sa nu luați un somnifer și un laxativ în aceeași noapte.

2. Dacă ar trebui să spuneți într-un singur cuvânt motivul pentru care rasa umană nu a atins și nu va atinge niciodată potențialul său deplin, acel cuvânt ar fi „iubirea”.

3. Există o linie foarte fina între „hobby” și „boala mentală”.

4. Oamenii care doresc să împărtășească părerile lor religioase cu tine nu doresc să le împărtășești si tu pe ale tale cu ei.

5. Nu ar trebui să vă confundați cariera cu viața.

6. Nimănui nu-i pasă dacă nu poți dansa bine. Doar ridică-te și dansează.

7. Nu linge niciodata un cutit .

8. Cea mai distrugătoare forță din univers este bârfa.

9. Nu veți găsi niciodată pe cineva care să vă ofere un motiv clar și convingător pentru care sa respectăm timpul vara.

10. Vine un moment în care ar trebui să încetezi să te aștepti ca alți oameni să-ti faca o surpriza de ziua ta de nastere. Asta se intampla doar pana la 11 ani.

11. Singurul lucru care unește toate ființele umane, indiferent de vârstă, gen, religie, statut economic sau fond etnic, este că în profunzime, cu toții credem că suntem șoferi foarte priceputi.

12. O persoană care este drăguță cu tine, dar nepoliticoasă cu ospătarul nu este o persoană drăguță. (Acest lucru este foarte important. Atenție. Nu eșuează niciodată.)

13. Prietenii tăi te iubesc oricum.

14. Nu-ți fie niciodată frică să încerci ceva nou. Amintiți-vă că un amator a construit Chivotul. Un grup mare de profesioniști au construit Titanicul.

15. Gândul zilei: bărbații sunt ca un vin fin. Încep ca niște struguri și le revine femeilor misiunea de a-i transforma în ceva acceptabil cu care să ia cina.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Semne că nu faci ceea ţi-ai dorit, dar nu poţi recunoaşte 17620 de oameni a căror gustare a fost atât de impresionantă, incat au trebuit să o împărtășească lumii 58

20 de fotografii rare care spun o poveste. Priviti-le cu atentie! 382Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri? 824 de lucruri iesite din comun pe care le puteti veți vedea numai în Rusia 2222Cernobîl, 26 aprilie 1986 - imagini document. Cea mai mare catastrofă nucleară civilă se petrecea cu 34 de ani în urmă 1615 persoane a căror creativitate a depasit cu mult limitele imaginatiei 82Psiholog: " Daca nu esti fericit unde esti acum, muta-te! Nu esti un copac" 769Jurnal de salvator: „Nu am apucat să iau Lumină” 1020 de persoane care se pot adapta la orice situație 1037
SuperClipuri.com 2021