SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Turnurile Retelelor 5G din Olanda si Mare Britanie DISTRUSE de Protestatari
Turnuri 5G pentru retelele 5G din Olanda si Marea Britanie au fost distruse de protestatari care se opun acestei tehnologii, aceasta fiind o escalare a manifestatiilor pasnice de pe internet, si arata iar cat de mult pot fi manipulati unii oameni de minciunile de pe internet.

Saptamana trecuta aflam ca turnurile 5G din Marea Britanie erau distruse de catre oameni care cred ca tehnologia 5G este periculoasa, iar acum boala ajunge si in Olanda, acolo unde alti oameni au facut acelasi lucru, si probabil ca lucrurile vor continua in alte tari din Europa.

4 turnuri de telefonie mobila 5G au fost distruse in Olanda in ultima saptamana, infractorii din spatele atacurilor lasand in urma mesaje specifice campaniilor menite sa opreasca evolutia retelelor de telefonie mobila spre cele 5G, mesajele fiind identice cu propaganda de pe internet.

In Olanda si Marea Britanie exista diverse grupuri care se opun lansarii retelelor 5G fie pentru ca afecteaza sanatatea oamenilor, fie pentru ca afecteaza securitatea datelor, si ultimul motiv e prostie pura din moment ce tehnologia 5G rezolva multe vulnerabilitati de securitate a retelelor 4G.

“Câteva turnuri de emisie celulară olandeză au fost avariate de incendiu sau sabotaj în săptămâna trecută de către adversarii unei lansări a unei noi rețele de telecomunicații 5G. O serie de grupuri din Țările de Jos s-au opus apariției 5G de ceva vreme, în cea mai mare parte din motivele de îngrijorare a faptului că radiourile pot afecta sănătatea umană. Alții se tem că tehnologia ar putea încălca confidențialitatea.”

Realitatea este ca unii oameni sunt pur si simplu speriati de 5G si manipulati sa reactioneze asa(desigur ca exista si alte motive), in timp ce altii sunt platiti pentru a-i manipula pe ceilalti care sa comita acte de acest gen, iar toate aceste lucruri nu se intampla de acum, ci de foarte mult timp, cu repetitivitate.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

60 de minute, pe această bicicletă, oferă energie timp de 24 de ore, casei tale 8920 fete excentrice care au reusit sa uimeasca intreaga lume 1065

16 Imagini incredibil de rare pe care probabil nu le-ați văzut niciodată 953A crezut ca daca este GRAS o sa-i dea o mama de bataie in fata prietenilor. Nu judeca o carte dupa coperta! Vezi VIDEO 6665725 de cupluri de animale care pot topi orice inima cu dragostea lor 182Modificări care s-ar putea întâmpla cu corpul dvs. dacă vă ridicați picioarele timp de 20 de minute în fiecare zi 1209Secretele doctorului Radu Zamfir! Cum se comporta „medicul erou din Apuseni” cu pacientii sai de la Spitalul Fundeni 629Cernobîl, 26 aprilie 1986 - imagini document. Cea mai mare catastrofă nucleară civilă se petrecea cu 34 de ani în urmă 16Australia a gasit o cale inedita de a curata apa de deseurile aruncate!! O idee extrem de simpla pe care am dori sa o vedem si la noi!!! 158Mamă a 5 copii batjocorita pe plajă pentru că e PLINUTĂ. Reacția pe care a avut-o a emoționat pe toată lumea! 660
SuperClipuri.com 2020