SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Oamenii din Suedia își perfecționează mâinile si isi implanteaza cipuri, lucru care sperie destul de multa lume
Mulți oameni din Suedia au început să isi implanteze cip-uri din primăvara anului 2018. Oamenii primesc un cip inserat chirurgical între degetul mare și degetul arătător, care apoi înlocuiește toate cardurile, cheile și alte lucruri pe care oamenii trebuie să le poarte cu ei. Și dacă anul trecutdoar 100 de persoane au avut aceste cipuri, atunci acum, potrivit pentru Daily Mail , acest număr a crescut la mai mult de 4.000 de oameni și este încă în creștere.

Principalele lucruri despre acest chip :

Acesta înlocuiește toate portofelele electronice, cardurile bancare, cardurile de călătorie și cardurile de chei diferite. Puteți să il utilizați pentru a plăti prin simpla atingere a unui terminal cu mâna.
Este la fel de mic ca un bob de orez.
Prețul său împreună cu procedura este de 180 USD. Unele companii oferă chiar acest serviciu angajaților lor.
Nu are un tracker GPS, deci o persoană nu poate fi urmărită.
Cipul funcționează numai dacă este la câțiva centimetri distanță de cititor. Deci nu este ușor ca aceste informații să fie furate , dacă nu obțin mâna persoanei.
Este pasiv, astfel încât acesta conține numai informațiile, dar nu poate accesa nici o informație de la alte dispozitive.

Cum arată (nu il puteți vedea cu adevărat):

Dacă îl apăsați, il puteți vedea:

Această nouă invenție a fost, de asemenea, criticată de unii oameni. Scepticii cred că, în primul rând, nimeni nu poate garanta că informațiile personale conținute în aceste jetoane vor fi confidențiale . În al doilea rând, unii oameni sunt siguri că aceste jetoane vor avea în curând dispozitive de urmărire GPS în ele . Este foarte posibil ca totul să înceapă cu companii mari care vor să urmărească locația angajaților lor. În caz contrar (și aceasta este o teorie a conspirației), de ce unele companii ar oferi acest serviciu gratuit.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Se dau bani pentru mii de români. Guvernul ar da câte 2.000 de euro dacă se îndeplinesc aceste condiții 2229 Exerciții zilnice pentru femei după 40 de ani 1435

8 dovezi că planeta noastră se scufundă în plastic 51Un elev era umilit de colegii săi de luni de zile. Drept urmare, profesoara decide să facă ceva complet neaşteptat 988Catelul incearca sa-si recupereze patul furat de pisica! 125În sfârşit, după 42 de ani, la Iaşi vor circula primele tramvaie noi. Care este preţul unui astfel de vehicul 165Emotionant! MAMA si FIUL cuceresc Juratii Si Spectatorii...VIDEO 1335413 poze găsite în cărțile pentru copii care ridică o tonă de întrebări 937Zodii de bărbați pe care e bine să le eviți . Femei, feriți-vă de acești bărbați din zodiac 1906M-am căsătorit cu un turc, iar acum sunt gata să vă povestesc sincer despre viața mea din Istanbul 7310
SuperClipuri.com 2021