SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Oamenii din Suedia își perfecționează mâinile si isi implanteaza cipuri, lucru care sperie destul de multa lume
Mulți oameni din Suedia au început să isi implanteze cip-uri din primăvara anului 2018. Oamenii primesc un cip inserat chirurgical între degetul mare și degetul arătător, care apoi înlocuiește toate cardurile, cheile și alte lucruri pe care oamenii trebuie să le poarte cu ei. Și dacă anul trecutdoar 100 de persoane au avut aceste cipuri, atunci acum, potrivit pentru Daily Mail , acest număr a crescut la mai mult de 4.000 de oameni și este încă în creștere.

Principalele lucruri despre acest chip :

Acesta înlocuiește toate portofelele electronice, cardurile bancare, cardurile de călătorie și cardurile de chei diferite. Puteți să il utilizați pentru a plăti prin simpla atingere a unui terminal cu mâna.
Este la fel de mic ca un bob de orez.
Prețul său împreună cu procedura este de 180 USD. Unele companii oferă chiar acest serviciu angajaților lor.
Nu are un tracker GPS, deci o persoană nu poate fi urmărită.
Cipul funcționează numai dacă este la câțiva centimetri distanță de cititor. Deci nu este ușor ca aceste informații să fie furate , dacă nu obțin mâna persoanei.
Este pasiv, astfel încât acesta conține numai informațiile, dar nu poate accesa nici o informație de la alte dispozitive.

Cum arată (nu il puteți vedea cu adevărat):

Dacă îl apăsați, il puteți vedea:

Această nouă invenție a fost, de asemenea, criticată de unii oameni. Scepticii cred că, în primul rând, nimeni nu poate garanta că informațiile personale conținute în aceste jetoane vor fi confidențiale . În al doilea rând, unii oameni sunt siguri că aceste jetoane vor avea în curând dispozitive de urmărire GPS în ele . Este foarte posibil ca totul să înceapă cu companii mari care vor să urmărească locația angajaților lor. În caz contrar (și aceasta este o teorie a conspirației), de ce unele companii ar oferi acest serviciu gratuit.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de imagini cu accidente auto bizare 493Un poștaș văduv a petrecut 33 de ani din viață construind un CASTEL din PIETRICELE! 1036

Emotionant ! Iata cum are loc nasterea unui BEBELUS.. Orice mama va intelege acest VIDEO 695Arsenie Boca: „Când viaţa pare cumplită, fă-ţi un ceai şi bea-l din cea mai drăguţă ceaşcă“ 267Această ghicitoare poate fi rezolvată numai de persoane ale căror IQ este de 140 sau chiar mai mare 188221 de fotografii care demonstrează în mod clar ce inseamna gelozia adevărată 48084 salate ușoare fără maioneză – pentru masa festivă de Anul Nou sau pentru meniul zilnic! 1074220 de turiști care nu au avut noroc să obțină fotografia perfectă in vacanta 17220 de Fotografii in care se întâmplă mai multe lucruri decât ar putea părea la prima vedere 559525 de oameni care știu cum să se distreze când văd o statuie 1851
SuperClipuri.com 2020