SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Scrisoarea unei bătrâne de 83 de ani către cea mai bună prietenă a ei. Ar trebui să o citiți înainte de a fi prea târziu!
Pentru unii dintre noi viața este o cursă continuă. În fiecare zi alergăm după ceva… În această goană, uneori nu găsim un minut pentru a ne opri și a admira frumosul din jur. Uneori, acest sentiment de armonie vine când este prea târziu. De exemplu, când ai 83 de ani.

Scrisoarea extraordinară a unei femei de 83 de ani adresată prietenei sale impresionează.

„Dragă Berta!

Citesc din ce în ce mai mult, și șterg praful din ce în ce mai puțin. Petrec mult timp în curte și mă bucur de priveliște, și nu îmi pasă de buruienile din grădină. Petrec mai mult timp cu familia și prietenii și dedic puțin timp lucrului.

Viața trebuie trăită, dar nu supraviețuită. Acum încerc să realizez aceste momente și să le apreciez. Nu economisesc nimic: folosesc porțelanul și cristalul de familie la fiecare ocazie, fie că am slăbit cu un kilogram, că am curățat bine chiuveta, toate ocaziile sunt speciale. Îmbrac blazerul preferat chiar și când merg la piață.

Nu îmi păstrez parfumul pentru ocazii speciale, dar îl folosesc chiar și când merg la magazin sau la bancă. Cuvintele „într-o bună zi” și „cândva” nu mai au valoare. Dacă vreau să privesc sau să aud ceva, o fac acum, nu las pentru „într-o bună zi.”

Nu știu ce ar face alții dacă ar afla că ziua de mâine nu o vor avea. Cred că își vor telefona familia și mai mulți prieteni apropiați. Ar putea să telefoneze și vechii prieteni pentru a-și cere scuze. Aș vrea să cred că vor merge să ia cina împreună.

Cred că niciodată nu voi afla asta. Acestea sunt lucrurile pe care nu le-aș fi făcut și m-aș supăra dacă aș ști că orele îmi sunt numărate. Mă supăr pentru că nu am scris niște scrisori pe care am vrut să le scriu. Mă supăr și îmi pare rău că nu am spus destul de des soțului și părinților cât de tare îi iubeam.

Încerc să trăiesc fiecare clipă la maxim, să nu îndepărtez momente și persoane care mă fac să mă simt bine și adaugă farmec vieții noastre. Și în fiecare dimineață când deschid ochii, îmi spun că azi e o zi specială. Fiecare zi, fiecare minut, fiecare respirație — acesta este un dar adevărat.

Viața nu poate fi o petrecere continuă, dar atâta timp cât suntem aici trebuie să dansăm.”

sursa: fasingur.me

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Nu te-ai fi gândit până acum: 7 schimbări care au loc în organismul unei femei după ce naște 1694Reguli de etichetă în avion pe care toți pasagerii trebuie să le cunoască 263

Acest cantec iti va UNGE SUFLETUL !! Emilia Ghinescu - Cand plang ochii unei mame.. Vezi VIDEO 3153025 Fotografii "Înainte și după" care sunt aproape ireale 1797Priviti cat de mult s-au schimbat 18 actori celebri in ultimii 20 de ani 141315 imagini istorice, pe care privindu-le, ți se va tăia respirația! 1217Ruladă „Ziua și noaptea” – Bunătate de ruladă cu cremă de vanilie și ciocolată, super fragedă 319Esti destul de curajoasa sa incerci provocarea PLANK? Dureaza numai 28 de zile si e valabila si la barbati 195110 greșeli făcute la 30 de ani care îți pot strica viața după 40 de ani 73Elevii romani au obtinut aurul la olimpiada de fizica din Rusia 9024
SuperClipuri.com 2022