SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Desi are doar 13 ani are peste 90 de medalii, dintre care 70 de aur toate la matematica si robotica!!
Vlad Coneschi, un elev de 13 ani din Slatina, face parte dintr-o generaţie de excepţie. Este multiplu medaliat cu aur, argint şi bronz la matematică şi informatică, s-a calificat la etapa internaţională a concursului de robotică, dar face şi teatru, dans sportiv, taekwondo, muzică. Statul român i-a premiat performanţele remarcabile cu un mizilic.
Performanţa este normalitate pentru Vlad Coneschi, Vlăduţ, cum îl alintă profesorii, pentru că încă mai are aerul inocent al copilului de-abia păşit în adolescenţă. Este elev în clasa a VI-a la Şcoala „Eugen Ionescu“ din Slatina şi posesor a zeci (aproximativ 70) de medalii şi diplome la concursuri judeţene, interjudeţene şi naţionale. N-a vrut să le aducă şi să le expună în holul şcolii, iar motivaţia a fost simplă. „Spune că acasă primeşte mult mai multe vizite de la apropiaţi, pentru care efectiv contează rezultatele lui“, ne lămureşte profesoara lui de matematică, Ludmila Popa. Ultimul loc I l-a obţinut chiar după discuţia noastră, pe 10 mai, la un foarte bine cotat concurs interjudeţean de informatică, INFO Olt.

La doar 13 ani a caştigat peste 90 de medalii, dintre care 70 de aur. Vorbim despre Vlad Coneschi, un adolescent pasionat de matematică şi informatică. El a inventat mai mulţi roboţi, care au fost premiaţi la olimpiadele internaţionale. Acum se pregăteşte pentru o altă mare competiţie care va avea loc luna viitoare.

Din păcate pană acum autoritățile nu s-au interesat de el sau măcar să-l sprijine în realizările sale.

Vlad Coneschi şi-a urmat pasiunea şi a participat la concursuri care i-au adus recunoaşterea. El are pană acum 97 de medalii, dintre care, 70 de aur, 17 de argint şi 10 de bronz, obţinute în mare parte la concursuri de matematică, informatică şi robotică. O parte dintre medalii le-a obţinut pentru talentul actoricesc şi a jucat în mai multe piese de teatru.

Potrivit Romania TV, luna viitoare, Vlad va participa alături de alţi doi colegi la olimpiada internaţională de robotică din India, unde speră să caştige o noua medalie.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Momentul socant in care tanara este impinsa in fata metroului, la statia Dristor. VIDEO 95817 Momente emotionante care iti fac inima sa tresara de bucurie 476

Afacerea la care bulgarii ne dau clasă. Singura fermă din România, închisă inexplicabil acum 2 ani 888O pildă înțeleaptă despre Adevăr și Minciună… Cu toții avem de învățat! 320UNGURUL PISTI SI ARDELEANU'!!!! Umor tipic celor de la Vacanta Mare!! Cine isi mai aduce aminte de aceste glume? 23421 de motive pentru care nu ar trebui să aveți încredere în fotografiile perfecte 107525 de celebrități care au reacționat intr-un mod unic in momentul care au fost surprinsi de Paparazzi (Alec Baldwin este Maestrul) 2628 Produse pe care ar trebui să le evitați în supermarketuri 73722 de fotografii in care fundalul VORBESTE! 5774Niciodata, dar NICIODATA‚ nu te pune cu politia din America. Acest videoclip iti va arata DE CE! 45292
SuperClipuri.com 2022