SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

7 Insule pe care nimeni nu vrea să le cumpere chiar daca ar costa 1 Dolar
Deținerea unei insule pare ca un vis devenit realitate – dar acestea costa o mulțime de bani și se pare că numai celebrități bogate și miliardari precum Johnny Depp , Leonardo DiCaprio și Mel Gibson si le pot permite. Insa se pare că ai putea cumpara o insulă pentru un preț mai mult decât rezonabil! Cu toate acestea, unele dintre aceste oferte au cerințe speciale, motiv pentru care oamenii nu se grăbesc să le cumpere. Există un bonus pentru călătorii bugetari la sfârșitul anuntului: o insulă gratuit!

Insulele Piaçabuçu, Brazilia

Puteți deveni proprietarul nu doar a una, ci a 6 insule , cu peisaje pitorești și fauna sălbatica unica, acestea fiind situate pe râul San Francisco, în nord-estul Braziliei, pentru doar 79.500 de dolari. Motivul pentru care nimeni nu le-a luat încă este, probabil, că nu achiziționează din punct de vedere tehnic aceste insule ci doar le concesioneaza pentru 99 de ani si nu pot face ce vor pe ele.

Little Rocky Island, Canada

Această insulă cu plaja cu nisip alb , o natură bine conservată și păduri de pini, este, de asemenea, protejată de furtuni și de uragane de insulele vecine. Nu există nicio altă proprietate acolo, deci ai putea fi primul care îți construiește propria casă de vis. Prețul ei este de doar 74.500 de dolari, este încă de vânzare pentru că piața canadiană este inundată de insule private.

Insula Tillamook, SUA

Insula Tillamook (cunoscută și ca Terrible Tilly ) nu este o insulă în sensul tradițional, este o stâncă cu un far lângă coasta din Oregon. Costul initial al insulei Tillamook a fost de 500.000 de dolari, iar acum a scăzut la 50.000 de dolari, dar istoria plină de legende si mituri îi sperie pe potențialii cumpărători.

Chandler, Statele Unite ale Americii

Cahndler este o insulă cu vedere la pitorescul Maine, pe care o puteți cumpăra pentru 39.999 de dolari. Există o cabană mică pe insulă și puteți, de asemenea, să vă construiți o casă acolo. Singura problemă este că mareea este semnificativă pentru insulă – apa acoperă jumătate din această bucată deja mică.

Insula McGibbon, Canada

O mică insulă nedezvoltată pe râul St. Johns, în New Brunswick, Canada, este de vânzare pentru mai puțin de 29.900 de dolari. Singurul dezavantaj este că în fiecare primăvară, apele acoperă întreaga insulă, astfel încât să nu puteți construi nimic acolo. În celelalte sezoane este un loc minunat pentru camping sau caiac.

Sheep Lake, Canada

Aceste mici insule acoperite de copaci, înconjurate de apele cristaline ale lacului Sheep Lake, vă vor oferi cu siguranță pace și bucurie, dar probabil nu prea multa intimitate – sunt la doar 25 de mile de la cel mai apropiat sat de pescuit, astfel încât ar putea fi mulți vizitatori și insula ar putea să nu mai fie privată. Dar dacă ești în regulă cu asta o poți cumpăra pentru 50.989 dolari.

Fort Carroll, Statele Unite ale Americii

Pentru doar 31.500 $ puteți deveni proprietarul acestei insule istorice artificiale private, construită în 1848 pentru a proteja orașul Baltimore, cu o singură condiție – trebuie să restaurați fortul abandonat. Autoritatile locale au încercat să refacă insula și să o transforme într-un hotel, un centru de conferințe, un cazinou și chiar o închisoare, dar aceste încercări nu au reușit. Este un important sit de cuiburi de conservare pentru pescăruși și vulturi, astfel încât să nu puteți începe lucrări de construcție majore, deoarece acestea pot speria păsările.

Bonus: Insula Maatsuyker, Australia

Există o oportunitate de a trăi complet fără chirie timp de 6 luni pe această insulă mică, cu farul cel mai sudic din Australia de pe coasta Tasmaniei – trebuie să participați la Programul de îngrijire a insulelor Maatsuyker ca voluntar. Activitățile includ citirile meteorologice, observațiile oceanice, curățarea canalelor de scurgere a apei pluviale, tunsul gazonului etc.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un Singur Sâmbure Elimină Toate Pietrele Din Rinichi – O Veche Rețetă Indiană 33062O fetiţă prematură de 500g era foarte fragilă – aşa că doctorul foloseşte o pungă de sandwich pentru a o salva 3435

Noua DACIA DUSTER spulbera CONCURENTTA! Noul aspect arata Demential ! Cu asa DESIGN concureaza cu marci precum RANGE ROVER !! Vezi VIDEO 2279712 dintre creațiile naturii care au fost trimise de pe o altă planetă 120“Dacă mersul mult pe jos ar fi atât de util, poştaşii ar fi nemuritori…” Sfaturile unui doctor au stârnit controverse în toată lumea 177113 lucruri obișnuite pe care nu le folosim așa cum trebuie (este timpul să citiți manualele) 176"Depresia zâmbitoare” sau de ce este periculos pentru o persoană să râdă, deși are probleme emoționale 250Top 10 Lucruri Pe Care Le Poţi Afla Despre Tine Din Palmă 584Cum iubește o BALANȚĂ! 10 adevăruri despre cea mai sinceră zodie 101724 de obiecte supradimensionate, care vă vor face să vă simțiți mici 109
SuperClipuri.com 2020