SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Romania o sa construiasca primul spargator de geata de lux!! Acesta o sa fie costruit la Tulcea cu otel romanesc!!
Incet incet Romania incepe sa se puna pe picioare si sa se faca aici unele dintre cele mai importante constructii din lume.  De-a lungul timpului romanii au fost renumiti in intreaga lume pentru otelul de cea mai buna calitate care rezista indiferent la orice teste la care a fost supus. Datoria acestui fapt astazi in Romania se construieste cel mai mare spargator de gheata de lux din lume. Acesta se va cosntrui doar cu otel romanesc si o sa fie asamblat la santierul naval de la Tulcea. Speram ca proiectul sa fie un rea succes si de la acesta sa incepem sa avem cat mai multe comenzi care sa ne puna din nou printre tarile fruntase ale lumii.

Construcția unei noi nave de explorare polare a lui Ponant Le Commandant Charcot a început la șantierul naval Vard din Tulcea, România.

Nava va putea parcurge apele înghețate ale nordului planetei, fiind alimentată cu gaz natural lichefiat. Mai mult, un sistem bazat pe baterii electrice îi va permite navei să își oprească motoarele timp de câteva ore.

Livrarea navei, numită după celebrul explorator francez Jean-Baptiste Charcot, este programată pentru anul 2021.

Le Commandant Charcot va fi alimentat de GNL și va fi echipat cu caracteristici care ajută la minimizarea impactului asupra mediului, precum și un laborator optimizat pentru cercetarea oceanografică.

Aceasta nava se vrea a fi una dintre cele mai impresionante din lume si una dintre cele mai rezistente. Astfel ca inginerii si muncitorii romani sunt pusi la incercare si trebuie sa faca totul posibil pentru a duce proiectul la bun sfarsit. Suntem mandri ca din toate tarile care se puteau ocupa de construcia acestei nave Romania este cea care are onoarea dar si responsabilitatea de a face aceasta nava. Abia asteptam sa vedem ce alte mari neve se vor mai construi la noi in tara.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Folosind doar niste bucati de copac au reusit sa realizeze adavarate opere de arta! 9444 Sincronicitate și Semnificație: De ce 4:44 continuă să apară oriunde privești? 51

Mihaela Maciuc, tanara romanca care este cea mai buna eleva din Italia! A fost premiata chiar de presedintele tarii! 13827 mistere pe care stiinţa nu le poate explica 7290Cum se realizează 10 cele mai celebre reality shows-uri din lume si cat sunt ele de adevarate 1691Bancomat defect, bani gratis pentru un paznic din Timiş. Bancnotele ieşeau singure, fără card 557512 Exemple epice de creativitate în îmbrăcăminte .Nu știm dacă să râdem sau să plângem 1333Scrisoarea unei bătrâne de 83 de ani către cea mai bună prietenă a ei. Ar trebui să o citiți înainte de a fi prea târziu! 44813 dovezi că un zâmbet frumos te schimbă total 351Târgovişteanca Dana Olteanu a rupt scena de la Vocea României şi a intrat în echipa lui Tudor Chirilă 32
SuperClipuri.com 2019