SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Romania o sa construiasca primul spargator de geata de lux!! Acesta o sa fie costruit la Tulcea cu otel romanesc!!
Incet incet Romania incepe sa se puna pe picioare si sa se faca aici unele dintre cele mai importante constructii din lume.  De-a lungul timpului romanii au fost renumiti in intreaga lume pentru otelul de cea mai buna calitate care rezista indiferent la orice teste la care a fost supus. Datoria acestui fapt astazi in Romania se construieste cel mai mare spargator de gheata de lux din lume. Acesta se va cosntrui doar cu otel romanesc si o sa fie asamblat la santierul naval de la Tulcea. Speram ca proiectul sa fie un rea succes si de la acesta sa incepem sa avem cat mai multe comenzi care sa ne puna din nou printre tarile fruntase ale lumii.

Construcția unei noi nave de explorare polare a lui Ponant Le Commandant Charcot a început la șantierul naval Vard din Tulcea, România.

Nava va putea parcurge apele înghețate ale nordului planetei, fiind alimentată cu gaz natural lichefiat. Mai mult, un sistem bazat pe baterii electrice îi va permite navei să își oprească motoarele timp de câteva ore.

Livrarea navei, numită după celebrul explorator francez Jean-Baptiste Charcot, este programată pentru anul 2021.

Le Commandant Charcot va fi alimentat de GNL și va fi echipat cu caracteristici care ajută la minimizarea impactului asupra mediului, precum și un laborator optimizat pentru cercetarea oceanografică.

Aceasta nava se vrea a fi una dintre cele mai impresionante din lume si una dintre cele mai rezistente. Astfel ca inginerii si muncitorii romani sunt pusi la incercare si trebuie sa faca totul posibil pentru a duce proiectul la bun sfarsit. Suntem mandri ca din toate tarile care se puteau ocupa de construcia acestei nave Romania este cea care are onoarea dar si responsabilitatea de a face aceasta nava. Abia asteptam sa vedem ce alte mari neve se vor mai construi la noi in tara.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cristiano Ronaldo, mai mult decat un fotbalist ! Cele mai tari momente cu el.. VIDEO 1583117 fotografii care ne arată ca logica copiilor este imbatabilă 83

13 Lucruri cruciale pe care fiecare persoană trebuie să le învețe până la vârsta de 30 de ani 26549 Alimente și medicamente pe care nu ar trebui să luați niciodata împreună 867Tudor Chirilă: „Statul este o mașină de spălat mizerie morală, hoți sau complici ai hoților, iar noi nu facem decât să le furnizăm detergenți” 48511 Fapte care ne pot schimba cunoștințele despre lumea in care traim 1346Filip Jianu, noua stea a tenisului romanesc!!! Este in semifinale la Australian Open!!!! 129Tu la ce ai renunța pentru lumea aia mai bună de după coronavirus: la vacanță, la fripturică, la ultimul tip de telefon? 2118 persoane a căror logică sparge toate limitele 3218 femei celebre care au devenit mame dupa 40 de ani si au surprins pe toata lumea 99
SuperClipuri.com 2022