SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Elevii Români Câștigă Medalia De Aur La Olimpiada Genius Din New York!
Elevii romani sunt printre cei mai buni din lume iar acest lucru se vede de fiecare data cand participa la un concurs international. Indiferent de materie elevii nostri reusesc sa se faca remarcati sau chair sa castige aceste olimpiade. Acestia merita sa aibe un viitor stralucit si sa aibe parte de cele mai bune studii. Insa chiar si cu sistemul educational atat de criticat din Romania elevii nostri sunt extrem de buni si apreciati. Este adevarat ca este si meritul parintilor care au grija ca acesti copii sa invete si sa faca tot ce este nevoie pentru a ajunge oameni in viata.

Un concurs dedicat problemelor de mediu a adunat studenți din întreaga lume. Studenții români Andrei Gabriel Preda, Victor Suciu și Alexandru Turcanu de la Liceul Internațional de Informatică din București au câștigat medaliile de aur la categoria robotică a concursului. Medaliile de bronz au fost asigurate de Raffaelli Ionut Bogdan Ispas și Alexandru Iulian Mocanu la categoria Știință. Studenții au fost antrenați de profesorul Faith Akay.

Concursul a avut loc între 11 și 16 iunie la New York. Peste 1200 de studenți din 73 de țări au participat. Concursul a găzduit cinci discipline generale care s-au axat pe mediu. Olimpiada Genius a avut mai multe categorii, cum ar fi Genius Robotics și o competiție care a inclus drone. De asemenea, elevii își pot publica studiile în Jurnalul Internațional al Liceului de Cercetare și pot participa la programele SAT și ESL pentru studenți.

Speram ca acesti tineri sa nu isi doreasca sa plece din tara si sa faca aici ce este mai bine si astfel sa ne ajute pe toti sa iesim din asa zisa criza in care ne aflam. Pana atunci insa nu le dorim decat mult succes in contiunare si sa auzim cat mai des de reusitele lor pe plan mondial.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Prezentator de ştiri infidel, prins în timpul unei transmisiuni în direct. O femeie pe jumătate dezbrăcată a intrat în cadru 800De ce continui să atragi în viață aceleași persoane, fapte sau probleme 292

19 persoane care au ajuns "vedete" pe internet in urma unor selfie-uri 4027 de fotografii care au fost editate atât de prost încât nu te poti opri din ras 25185 greșeli pe care le facem cu toții atunci când folosim smartphone-urile si care ne pot afecta sanatatea 262Vești bune pentru români. Ce se întâmplă din 15 aprilie? 733Cele mai emoționante sculpturi din lume dedicate mamelor! 200"Te voi iubi liniștit, dintr-un loc în care cuvintele nu sunt necesare" 6015 lucruri despre care toată lumea a auzit, insa numai câteva persoane au avut ocazia sa le vada 84522 de fotografii în care reflecția a deschis un portal unei alte realități 2962
SuperClipuri.com 2022