SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Elevii Români Câștigă Medalia De Aur La Olimpiada Genius Din New York!
Elevii romani sunt printre cei mai buni din lume iar acest lucru se vede de fiecare data cand participa la un concurs international. Indiferent de materie elevii nostri reusesc sa se faca remarcati sau chair sa castige aceste olimpiade. Acestia merita sa aibe un viitor stralucit si sa aibe parte de cele mai bune studii. Insa chiar si cu sistemul educational atat de criticat din Romania elevii nostri sunt extrem de buni si apreciati. Este adevarat ca este si meritul parintilor care au grija ca acesti copii sa invete si sa faca tot ce este nevoie pentru a ajunge oameni in viata.

Un concurs dedicat problemelor de mediu a adunat studenți din întreaga lume. Studenții români Andrei Gabriel Preda, Victor Suciu și Alexandru Turcanu de la Liceul Internațional de Informatică din București au câștigat medaliile de aur la categoria robotică a concursului. Medaliile de bronz au fost asigurate de Raffaelli Ionut Bogdan Ispas și Alexandru Iulian Mocanu la categoria Știință. Studenții au fost antrenați de profesorul Faith Akay.

Concursul a avut loc între 11 și 16 iunie la New York. Peste 1200 de studenți din 73 de țări au participat. Concursul a găzduit cinci discipline generale care s-au axat pe mediu. Olimpiada Genius a avut mai multe categorii, cum ar fi Genius Robotics și o competiție care a inclus drone. De asemenea, elevii își pot publica studiile în Jurnalul Internațional al Liceului de Cercetare și pot participa la programele SAT și ESL pentru studenți.

Speram ca acesti tineri sa nu isi doreasca sa plece din tara si sa faca aici ce este mai bine si astfel sa ne ajute pe toti sa iesim din asa zisa criza in care ne aflam. Pana atunci insa nu le dorim decat mult succes in contiunare si sa auzim cat mai des de reusitele lor pe plan mondial.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 dispozitive anti-furt amuzante pe care nu le veți găsi într-un magazin 1215Super e un dar de la Dumnezeu ! Mama tocmai a nascut, insa nimeni din familie nu se astepta sa descopere acest lucru in patut - VIDEO 13768

23 de lucruri nebunești care s-ar putea întâmpla doar la aeroport 80012 fotografii cu mirese din întreaga lume care îți pot face o nouă percepție asupra vestimentației de nuntă 798Un TATA isi cearta fetita.. Reactia ei te va face sa razi - VIDEO 28888Capul Statuii lui Iisus din Brazilia a fost realizat de un român , aceasta fiind admirată zilnic de mii de turiști 6127 Insule pe care nimeni nu vrea să le cumpere chiar daca ar costa 1 Dolar 1089Isărescu: Plata impozitelor dă dreptul românilor să ceară statului spitale și autostrăzi 2468Cristiano Ronaldo, mai mult decat un fotbalist ! Cele mai tari momente cu el.. VIDEO 1583228 de fotografii incredibile care ne arată cât de mult s-a schimbat lumea în 100 de ani 324
SuperClipuri.com 2022