SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

26 de designeri care ar trebui sa isi caute cu totul alta meserie
Moda este intr-o continua schimbare si in fiecare an apare ceva nou care pare sa prinda pentru o anumita perioada de timp. Insa nu toate tinutele care apar si sunt la moda arata si bine. Unele dintre ele sunt de-a dreptul ingrozitoare si putine persoane ar avea curaj sa le poarte. Nu putem sa stim exact ce a fost in mintea acelor disegneri cand au gandit aceste haine insa cu siguranta nu s-au gandit cu o sa arate in momentul in care cineva o sa le poarte.

In acest articol va prezentam 26 de tinute pe care putine persoane le-au purtat si acum cu siguranta regreta aceasta decizie. Spre exemplu cine ar avea curaj sa poate o rochie care sa arate ca un sac de ceapa cumparat din piata ? Daca nu stiti cine va lasam noi in acest articol o poza pentru a vedea. Priviti pozele si cu siguranta o sa va amuze.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Sfaturi pentru atunci când mănânci în oraș — Doza de Sănătate 718 Produse care ar fi trebuit să fie inventate deja 181

9 celebrități excepționale care au facut pentru fanii lor lucruri incredibile 277O modalitate simplă de a vă verifica sănătatea într-un minut 542Acest copil a fost abandonat la nastere. Asistentele nu s-ar fi asteptat niciodata sa gaseasca asa ceva sub paturica lui - VIDEO 71310 fapte puțin cunoscute care îți pot salva viața într-o zi 176Primul Cod Penal din România: Corupții își pierdeau funcția și pensia, erau închiși, iar furtul mergea la spitale și case de binefacere. Merită distribuit! 21410 sfaturi pretioase pe care orice om ar trebui sa le stie 156310 greșeli comune pe care le fac femeile cu lenjeria intima și cum să le evite 102Cele mai penibile situatii in care oamenii au fost surprinsi!! O sa iti fie greu sa te opresti din ras!! 2094
SuperClipuri.com 2022