SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Citește în fiecare zi de luni, Rugăciunea care dezleagă blestemele și farmecele de orice fel
Nu există persoană care să nu se fi confruntat în viață cu situații diperate din care credeau că nu vor mai ieși.

Când însă, în spatele acestor probleme sunt farmece și vrăji, situația poate deveni gravă. Pentru a preîntâmpina această problemă, citiți în fiecare zi de luni, această rugăciune, de 3 ori pe zi.

Iată mai jos și textul:

„Stăpâne, Iubitorule de oameni ,Împăratul veacurilor şi dătătorul bunătăţilor, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei şi ai dat pace neamului omenesc,miluieşte,Doamne,pe cei ce ne urăsc,ne pizmuiesc şi ne ocărăsc; aşijderea şi pe cei ce ne grăiesc de rău.

Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoşii, nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie.

Doamne, Dumnezeul nostru,caută dintru înălţime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste şi de unire şi sunt îmboldite de spinii urii şi ai altor păcate.

O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune şi să petreacă în dragoste şi unire.

Aşa, Doamne, înmulţind dragostea în inimile noastre, spăzeşte-ne de tot răul şi de asuprirea vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi,de sabie,de năvălirea altor neamuri asupra noastră,de războiul cel dintre noi şi totdeauna ne ajută să ne iubim unii pe altii şi să facem tot binele,spre a ne învrednici de bunătăţile Tale cele cereşti.

Amin!“

Felicia Iederă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Nu te-ai fi gândit până acum: 7 schimbări care au loc în organismul unei femei după ce naște 1642Localitatea cu cei mai puturosi oameni din Romania. Prefera sa moara de foame pentru ca munca-i grea si cere timp 12366

19 femei celebre care nu încearcă să pară perfecte 182Mama numa' o fata ai..Andra ne TOPESTE sufletul cu o melodie ABSOLUT EMOTTIONANTA‚ si un moment UNIC 2500930 de idei geniale care ar trebui sa apara si în școlile noastre 893Fetiţa captivă în propriul corp timp de 4 ani se trezeşte şi expune adevărul pe care fusese nevoită să-l ţină ascuns 443420 de momente de neuitat capturate de aparatul foto pentru a te face să râzi 51Provocare vizuala: Cate cifre vezi? 20Sculpturile lui Brancusi expuse la Muzeul De Arta Moderna Din New York!!! 52Copiii născuți pe data de 1, 10, 19 sau 28 a oricărei luni nu sunt ca toți ceilalți. 10545
SuperClipuri.com 2021