SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Citește în fiecare zi de luni, Rugăciunea care dezleagă blestemele și farmecele de orice fel
Nu există persoană care să nu se fi confruntat în viață cu situații diperate din care credeau că nu vor mai ieși.

Când însă, în spatele acestor probleme sunt farmece și vrăji, situația poate deveni gravă. Pentru a preîntâmpina această problemă, citiți în fiecare zi de luni, această rugăciune, de 3 ori pe zi.

Iată mai jos și textul:

„Stăpâne, Iubitorule de oameni ,Împăratul veacurilor şi dătătorul bunătăţilor, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei şi ai dat pace neamului omenesc,miluieşte,Doamne,pe cei ce ne urăsc,ne pizmuiesc şi ne ocărăsc; aşijderea şi pe cei ce ne grăiesc de rău.

Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoşii, nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie.

Doamne, Dumnezeul nostru,caută dintru înălţime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste şi de unire şi sunt îmboldite de spinii urii şi ai altor păcate.

O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune şi să petreacă în dragoste şi unire.

Aşa, Doamne, înmulţind dragostea în inimile noastre, spăzeşte-ne de tot răul şi de asuprirea vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi,de sabie,de năvălirea altor neamuri asupra noastră,de războiul cel dintre noi şi totdeauna ne ajută să ne iubim unii pe altii şi să facem tot binele,spre a ne învrednici de bunătăţile Tale cele cereşti.

Amin!“

Felicia Iederă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

7 mituri despre sănătate care au fost descoperite cu succes de oamenii de știință moderni 83114 celebrități care s-au cunoscut in copilarie si astazi au ajuns sa se indragosteasca 63

Un fotograf a recreat anunțurile vechi din anii 1950 pentru a arăta modul în care lumea s-a schimbat 850Dimensiunea degetului mic iti va spune ce caracter ai si mai ales cum stai cu sanatatea 3134La doar cativa anisori acest baietel canta pe scena unui concurs melodia Carla's Dreams - Eroina - VIDEO 1134915 sculpturi care parca sfideza legile fizicii si cuceresc milioane de oameni 43Secretele doctorului Radu Zamfir! Cum se comporta „medicul erou din Apuseni” cu pacientii sai de la Spitalul Fundeni 42427 de fotografii care au fost editate atât de prost încât nu te poti opri din ras 220911 servicii pe care stramosii nostri erau obligati sa le faca si care astazi nu mai exista 12684 zodii care vor înșela în lunile următoare. Calcă în picioare inima partenerului 1415
SuperClipuri.com 2020