SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Citește în fiecare zi de luni, Rugăciunea care dezleagă blestemele și farmecele de orice fel
Nu există persoană care să nu se fi confruntat în viață cu situații diperate din care credeau că nu vor mai ieși.

Când însă, în spatele acestor probleme sunt farmece și vrăji, situația poate deveni gravă. Pentru a preîntâmpina această problemă, citiți în fiecare zi de luni, această rugăciune, de 3 ori pe zi.

Iată mai jos și textul:

„Stăpâne, Iubitorule de oameni ,Împăratul veacurilor şi dătătorul bunătăţilor, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei şi ai dat pace neamului omenesc,miluieşte,Doamne,pe cei ce ne urăsc,ne pizmuiesc şi ne ocărăsc; aşijderea şi pe cei ce ne grăiesc de rău.

Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoşii, nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie.

Doamne, Dumnezeul nostru,caută dintru înălţime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste şi de unire şi sunt îmboldite de spinii urii şi ai altor păcate.

O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune şi să petreacă în dragoste şi unire.

Aşa, Doamne, înmulţind dragostea în inimile noastre, spăzeşte-ne de tot răul şi de asuprirea vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi,de sabie,de năvălirea altor neamuri asupra noastră,de războiul cel dintre noi şi totdeauna ne ajută să ne iubim unii pe altii şi să facem tot binele,spre a ne învrednici de bunătăţile Tale cele cereşti.

Amin!“

Felicia Iederă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Morgan Freeman isi transformă ferma de 124 de hectare într-un sanctuar pentru ALBINE pentru a salva planeta 80720 de oameni a căror gustare a fost atât de impresionantă, incat au trebuit să o împărtășească lumii 56

18 Persoane care trăiesc fiecare moment asa cum isi doresc 242520 de actori care s-au reîntâlnit cu colegii lor de scenă mulți ani după terminarea filmarilor 255Andrei, şeful de promoție de la Oxford, îl pune la punct pe „miruitul” Vosganian: „Nu mă intimidați!” 2794Atenție: ora deplasării trebuie completată pe declarație pe proprie răspundere pentru a evita amenzile 5141"Vei fi întotdeauna un băiețel pentru mine". O scrisoare emoționantă, a unei mame, pentru fiul său 99Imagini absolut revoltatoare cu asa-zisii saraci care arunca ciorba pe asfalt pe motiv ca nu e suficienta carne inauntru iar painea nu e suficient de pufoasa - VIDEO 193018 fotografii care ne arată de ce este atât de greu de înțeles Japonia 37815 fotografii interesante care nu încetează să ne uimească 1122
SuperClipuri.com 2020