SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum îți iei rămas bun de la colegi, când îți dai demisia de la serviciu
Deplasarea de la un loc de muncă la altul este o parte a progresului realizat în viața profesională și, pe măsură ce faci acest pas important, te aștepți să te bucuri de un mediu de lucru mai bun, compensații și, desigur, mai multe provocări.

Cu toate acestea, nu poți pleca fără să spui la revedere colegilor, nu-i așa?

Ar fi nepoliticos să pleci fără să îți iei la revedere de la oamenii cu care ai lucrat de atâta vreme.

Înainte de a pleca la noul loc de muncă, ar fi important să îți iei rămas bun de la colegi. Deci, care este cel mai bun mod de a-ți lua la revedere, atunci când îți părăsești locul de muncă?

Spune-i angajatorului, în avans, că te-ai decis să pleci

Nu este niciodată înțelept să îl informezi pe angajator că renunți la slujbă și apoi să pleci direct. Acest lucru ar fi extrem de lipsit de respect și nu este o mișcare bună, mai ales dacă vrei să îți lași o ușă deschisă oriunde. Prin urmare, dacă dorești să menții relația pozitivă, cu foștii șefi, chiar dacă treci la următorul capitol al carierei tale profesionale, cel mai bun mod de a păstra acea legătură importantă este respectarea suficientă, pentru a-l informa în avans, cu privire la intențiile de a părăsi locul de muncă.

Spune-le colegilor apropiați despre intenția de a părăsi locul de muncă

Probabil că ai dezvoltat relații profesionale strânse cu unii dintre colegi și nu ar picta o imagine bună dacă ți-ai împacheta și ai pleca, fără să îți iei rămas bun. Cea mai bună modalitate de a face asta este să ai o conversație personală, finală, cu ei și să le acorzi un dialog respectabil.

Când îi întâlnești, le poți menționa cât de mult te-ai bucurat de timpul petrecut împreună. De asemenea, menționează cât de mult apreciezi tot ceea ce te-au învățat și cât de greu a fost pentru tine să iei decizia de a părăsi o astfel de echipă incredibilă.

Scrie un e-mail de plecare, către departamentul tău

Desigur, ar fi imposibil să îi întâlnești pe toți ce care au lucrat în organizația ta și să îi informezi cu privire la planurile tale de plecare.

După ce ai vorbit cu colegii apropiați, ar trebui să iei în considerare să scrii un e-mail de plecare, adresat membrilor departamentului tău, pentru a-i informa despre plecare.

Utilizează mediile sociale

Toată lumea se află pe social media și, prin urmare, este un canal bun pentru a transmite mesajul colegilor. Poți utiliza Facebook, Twitter, LinkedIn și orice altă platformă care este populară printre colaboratorii tăi. Este recomandat să scrii un mesaj scurt despre planurile tale de a părăsi locul de muncă și să etichetezi toate părțile interesate.

Odată ce ți-ai contactat colegii și i-ai informat cu privire la intenția ta, de a vă părăsi locul de muncă, poți începe să îți împachetezi lucrurile, în vederea eliberării postului de lucru.

Toți cei din organizație vor fi fericiți pentru tine.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum mananci, asa traiesti – Cele 12 reguli de aur ale alimentatiei 8841Cu numai 6 săptămâni înainte de a trece în nefiinţă, Elvis a susţinut spectacolul vieţii sale 638

Un copil român este cel mai bun pianist din lume. Toată tara ar trebui să-l aplaude in picioare 671Baiatul a venit de la munca si A GA‚SIT-O PE IUBITA‚ in PAT cu! A fost la un pas sa faca infarct cand a vazut cu cine este – VIDEO 13271Acest instructor auto habar nu avea ca eleva lui este pilot de raliu. Priviti ce a urmat! VIDEO 39000Incredibil ! O mama a nascut 16 MINUNI care au venit pe aceasta lume toti odata ! Asa ceva NU s-a mai vazut niciodata ! - VIDEO 764323 de fotografii care ne dovedesc ca viața ne poate surprinde încă 1505Aceste 20 de imagini făcute in Photoshop te vor face sa razi copios 350719 Schimbări interioare care vă pot aduce casa la un nivel complet nou 112815 Fapte uimitoare despre animale pe care nici profesorul tău de biologie probabil nu le știe 528
SuperClipuri.com 2020