SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ne îndrăgostim de aceia care sunt meniți să ne facă să evoluăm
Ne îndrăgostim de oamenii care au fost plasați pe calea noastră, pentru a accelera creșterea spirituală și pentru a intra în puterile noastre interioare.

Sarcina lor este să ne arate că avem deja calitățile de care avem nevoie pentru dezvoltarea ulterioară.

Numai sufletul îi găsește pe acești oameni, în ciuda simțului nostru comun.

Viața face ceea ce trebuie să facă

Acesta este fundamentul dezvoltării personale, dar și o iluzie în același timp. De fapt, ne îndrăgostim de noi înșine, sau mai bine spus, de viitorul nostru sine.

Acei oameni care ne plac reflectă calitățile de care sufletul nostru are nevoie.

Fiecare defect dispare practic, în momentul în care începe transformarea.

De regulă, transformarea internă este dureroasă și începem să dobândim calitățile pe care le iubim într-o altă persoană.

Pentru a face acest lucru, trebuie să facem unele schimbări interne, care se referă la perspectivele și punctele noastre de vedere personale.

Din păcate, în cele mai multe cazuri, acest lucru devine clar numai după ce trece prin separare. Durerea ne învârte într-o lume nouă și, când suntem în sfârșit în această lume nouă, putem privi înapoi fără emoție și observații, în mod obiectiv, evenimentele din trecut.

Iluzia dispare în cele din urmă, iar ceea ce a mai rămas este realitatea obiectivă.

Prin urmare, nu da vina pe alții pentru așteptările tale nesatisfăcute.

Data viitoare vei fi tu motivul pentru schimbarea cuiva.

Există cineva pentru fiecare dintre noi, care va deveni o parte permanentă a lumii noastre, cineva apropiat de planul nostru energetic.

Când apare, ar fi mai bine să cauți în interiorul tău, astfel încât să nu mai ai nevoie să cauți părțile lipsă.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

4 lucruri pe care producatorii de sticle de plastic nu isi doresc sa le afli niciodata 277427 de designeri care au avut un singur lucru de facut insa au esuat lamentabil 165

20 de fotografii rare care spun o poveste. Priviti-le cu atentie! 38918 fotografii fascinante cu produse vazute sub microscop 28111 secrete pe care industria de infrumusețare nu vrea să le știți 185514 secrete ascunse în spatele semnificațiilor logo-urilor celebre 581În sfârşit, după 42 de ani, la Iaşi vor circula primele tramvaie noi. Care este preţul unui astfel de vehicul 169Tu știi să pui corect virgula? „La mulţi ani Anei!“ sau „La mulţi ani, Anei!“. 10 reguli de bază pentru folosirea corectă a virgulei 100720 de inventii extrem de utile care iti pot transforma total bucataria 149Un chirurg plastician dezvăluie cum ar arăta 10 celebrități dacă ar îmbătrâni ca oamenii obișnuiți 75
SuperClipuri.com 2022