SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ce se întâmplă atunci când îmbrățișezi cu tot sufletul
Cand primim imbratisari, primim un sentiment de confort, iubire, intelegere, atentie si multe alte emotii ce sunt greu de descris.

Mi s-a facut pielea de gaina.

Imbratisarea este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care i le putem oferi unei alte persoane. Imbratisarea este, in esenta, o forma de terapie, de vindecare, de iubire, scrie kudika.ro.

Cand primim imbratisari, primim un sentiment de confort, iubire, intelegere, atentie si multe alte emotii ce sunt greu de descris.

Iata care sunt cele mai importante beneficii ale imbratisarilor si de ce ar trebui sa le oferim mai des:

Cu o singura imbratisare incepi sa iti echilibrezi sistemul nervos. Corpusculii Vater-Pacini (cunoscuti si sub numele de corpusculii lamelari) sunt mecanoreceptori din piele si sunt responsabili cu sensibilitatea la vibratii si presiune. Acestia sunt legati de creier prin sistemul nervos – pe scurt, acestia reactioneaza cand simt atingere. Iar cand cineva este imbratisat, sistemul sau nervos parasimpatic se echilibreaza.

O imbratisare oferita din tot sufletul poate spune fara sa nevoita sa rostesti un cuvant „Totul este bine, sunt aici alaturi de tine si nu te las singura.”

In momentul imbratisarii, nivelul cortizolului care circula in corpul nostru este redus foarte mult, ceea ce inseamna ca mintea este capabila sa se relaxeze, sa se calmeze si sa se elibereze de stres.

Cand imbratisezi pe cineva productia de serotonina din creier incepe sa creasca – serotonina este substanta chimica esentiala de care avem nevoie pentru o atitudine pozitiva. Acest lucru stimuleaza, de asemenea, si stima de sine.

In timpul imbratisarii, creierul incepe sa elibereze serotonina si endorfine in sange, creand astfel placere si fericire.

Daca esti stresata, incordata, agitata… imbratiseaza pe cineva.

O simpla imbratisare poate convinge muschii sa se relaxeze, eliberand astfel tensiunea din tot corpul.

Potrivit specialistilor, imbratisarile au posibilitatea de a regla si echilibra productia de celule albe din vasele de sange.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 motive pentru care Australia face această lume un loc special 13835 obiceiuri zilnice care pot dăuna sănătății tale: Toți îl avem pe al doilea și nu știm cât de mult dăunează: 604

Peștii beau apă? Li se face peștilor vreodată sete? 168(VIDEO)O căţeluşă lăsată să moară, a născut legată şi şi-a îngrijit puii zile în şir, până a fost găsită 20Horoscop tarot saptamana 20-26 mai 2020. Mesajele cartilor de tarot pentru toate zodiile 268Savanții afirmă că oamenii trecuți de 40 de ani, nu trebuie să lucreze mai mult de 3 zile pe săptămână! 29310 trucuri care te vor ajuta sa iti revii atunci când te simți epuizat 1059 Secrete ale aeroporturilor pe care orice călător trebuie să le știe 321120 de fotografii istorice rare care ne prezinta unele fapte mai putin cunoscute ale trecutului nostru 41015 tendinte in moda pe care le vrem disparute pentru totdeauna 1704
SuperClipuri.com 2022