SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Uneori este bine să accepți că te-ai înșelat
„Uneori trebuie să taci, să îți înghiți mândria și să accepți că te înșeli. Nu renunța la asta, te ajută să evoluezi.

Admițând că greșelile te ajută să crești, reprezintă una dintre acele lecții pe care le-am învățat, prin propria suferință sau ascultându-i pe alții.

Odată ce am aflat cine sunt prietenii mei, știam ce trebuia făcut.

A trebuit să mă schimb ca să fiu o persoană mai bună și să nu mai fiu ca ei, cu doar câțiva ani în urmă, când eram puțin mai tânără, am trecut prin asta, mi-am pierdut prieteni, m-am schimbat față de cine eram și am făcut bine, că am decis asta.

Da, doar pentru că îmi recunosc greșelile, mă face să mă simt mai bine pe interior.

S-ar putea să fi pierdut câțiva prieteni, dar am câștigat, de asemenea, câtiva alții, mult mai buni, de-a lungul drumului, spre locul unde sunt acum.

Am zis așa, dacă am făcut ceva greșit, și sigur am făcut, dacă am spus ceva despre cineva, și sigur am spus, recunosc deschis că, uneori nu eram pe calea cea bună.

Acum, nu mai las ca ce spun ceilalți despre mine să mă tragă în jos, acum doar râd, când oameni spun tot ce vor si tot ce pot, despre mine, chiar nu-mi pasă ce spun ei, știu exact ce fac și ce nu fac, ce am făcut și ce nu am făcut.

Așa că, prietene vorbește despre mine tot ce vrei!

Oamenii pot fi atat de amuzanți uneori, am 29 de ani, am, în cele din urmă viața pe care mi-am dorit-o întotdeauna, dar pe care nu am avut-o niciodată, am o familie minunată și câțiva prieteni foarte apropiați, iar asta este tot ceea ce contează pentru mine.

Am învățat cu greu, am pierdut unii oameni, dar acum m-am schimbat, pentru a fi o persoană diferită, pentru un motiv bun, sunt fericită, sunt o persoană mai puternică decât cea care eram în trecut.

De ce?

Pentru că învăț în permanență cum sunt oamenii.

Mai am momente când încerc să decid cum și ce să fac, căci, acum, nu mai aleg doar pentru mine!

Asta face parte din creșterea mea, învăț ceva nou, în fiecare zi!

Învață să faci viața aceasta să conteze, nu face niciodată ceea ce nu vrei să faci, pentru că s-ar putea să rămâi blocat într-un cerc vicios.

Vei ajunge cum eram eu, în urmă cu ceva timp, stând singur, regândind lucrurile, încercând să-ți amintești de ce te simți atât de rău!

Viața este scurtă, depinde de cât timp vrei tu să fii tu, alege-ți calea cu înțelepciune, odată ce ai pus toată inima în ceva, cred că îți vei deschide, în primul rând ochii, ca să îl vezi pe cel de care trebuie să te îndrăgostești întâi, adică pe tine!

Așteaptă alegerile, pe care vrei să le faci și Binecuvântate să fie!

~ Alexandra Pîrvan

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 Celebrități care se ocupă mai mult de această lume decât de bani 104Cercetătorii au descoperit că oamenii conduc lumea spre pieire, mai repede ca niciodată 360

Oraș antic foarte bine conservat identificat de cercetătorii americani pe fundul Mării Negre, la o adâncime de şase metri sub stratul de nisip 107Albert Einstein, despre 15 lectii de viata pentru fiecare suflet 47721 de invenții japoneze care te vor pune serios pe ganduri 74Biserica Sf Nicolae din Densus!! Cea mai frumoasa biserica din Romania! 36723 de lucruri nebunești care s-ar putea întâmpla doar la aeroport 800Cască din lego, avertizor pentru nevăzători, invenţia a doi elevi de la "Murgoci" 29Priviti sclavia la care sunt supusi muncitorii români pentru doar 600 de Euro, doar sa faca BANI pentru familiile lor! 16069Cuptoarele cu microunde sunt periculoase! Uitati ce afecțiuni pot produce în corpul uman. 3946
SuperClipuri.com 2022