SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Motive pentru care Universul ne conduce spre oameni noi
Universul ne urmărește și, dacă vede nevoia, ne trimite o cunoștiință valoroasă.

Pe tot parcursul vieții ne întâlnim în mod constant oameni noi. Unii trec pe lângă noi, limitându-se la cunoștință ocazională, alții lăsând un semn semnificativ asupra vieții noastre și doar câțiva trec, alături de noi, până la capăt.
Dar asta nu înseamnă că toate cunoștințele din viața noastră sunt pură coincidență.

Universul are sute de motive să ne conecteze cu anumiți oameni. Ați observat vreodată că, în perioadele dificile, când nu există ajutor sau speranță, apare o întâlnire „ocazională” care aduce o rază de speranță și ne ajutat să rămânem pe linia de plutire?

Toate acestea confirmă doar un fapt evident: Universul ne urmărește și, dacă vede o nevoie, ne trimite o persoană valoroasă.

Când are loc această nevoie?

Să vedem.

Fiecare persoană are o perioadă în viața sa, când simte că se agită, peste măsură și nu găsește o soluție. În acest moment, poate apărea o persoană interesantă, care se va transforma într-o aventură a vieții. Și conexiunea poate fi trecătoare și scurtă, iar persoana care apare poate dispărea din viața noastră la fel de brusc cum a apărut. O astfel de întâlnire ne va forța să ne reconsiderăm sentimentele și să luăm decizii importante.

În mod similar, o astfel de întâlnire ne poate schimba planurile în domeniul profesional. De exemplu, după o întâlnire interesantă, ne putem gândi la schimbarea locului de muncă.

Universul poate trimite o întâlnire neașteptată, atunci când vede că suntem decolorați asemeni unei lumânări. Poate că nu au existat sentimente reale în viața noastră și am obosit să așteptăm schimbări pozitive. O întâlnire interesantă, într-o astfel de perioadă, ne permite să credem că nu ar trebui să ne descurajăm, deoarece dragostea ne poate aștepta, literalmente, peste tot.

Aici vorbim despre cei mai apropiați și mai dragi oameni, alături de care Universul ne-a adus pentru un anumit scop. Ei intră în viața noastră pentru a rămâne în ea. Acești oameni sunt pur și simplu aproape, trăind bucurie și durere alături de noi, depășind obstacolele împreună, dar, mai important, ne dau dragostea și sprijinul, ne înconjoară cu atenție și îngrijire. Și, ca răspuns la îngrijirea lor, ei primesc dragostea și sprijinul nostru.

Viața este o luptă constantă. Dar este imposibil să trecem prin viață, fără cunoștințe și abilități. Din acest motiv, forțele celeste ne trimit întâlniri cu „profesori” care predau aceste lecții. Este adevărat că aceste întâlniri sunt puțin asemănătoare lecțiilor de la școală sau de la universitate. Și oamenii care predau astfel de lecții sunt departe de a fi mereu neprihăniți sau îngeri, uneori sunt chiar răi.

Ai grijă de tine!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 calități ale bărbaților care fac femeile să-și piardă mințile 2026Dupa mai bine de 50 de ani Nationala Romaniei U21 participa la Jocurile Olimpice din 2020 43

Ei sunt oamenii cu SUPERPUTERI surprinsi de camere. Ai zice ca glumim, dar numai priveste! 6390721 de oameni care au decis să trăiască după propriile lor reguli 593Fără chirurgie estetică: Cum arată vedetele, care au decis să nu lupte cu bătrânețea! 23568 Produse pe care ar trebui să le evitați în supermarketuri 736Cele mai perfecte 30 de fotografii pe care le veți vedea vreodată 30119 femei care și-au acceptat părul alb și au acum cuceresc lumea cu noul lor aspect 98921 de oameni care merită un premiu pentru creativitate lor 131Cum arată femeia „ideală” în 11 țări din întreaga lume 45
SuperClipuri.com 2020