SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Motive pentru care Universul ne conduce spre oameni noi
Universul ne urmărește și, dacă vede nevoia, ne trimite o cunoștiință valoroasă.

Pe tot parcursul vieții ne întâlnim în mod constant oameni noi. Unii trec pe lângă noi, limitându-se la cunoștință ocazională, alții lăsând un semn semnificativ asupra vieții noastre și doar câțiva trec, alături de noi, până la capăt.
Dar asta nu înseamnă că toate cunoștințele din viața noastră sunt pură coincidență.

Universul are sute de motive să ne conecteze cu anumiți oameni. Ați observat vreodată că, în perioadele dificile, când nu există ajutor sau speranță, apare o întâlnire „ocazională” care aduce o rază de speranță și ne ajutat să rămânem pe linia de plutire?

Toate acestea confirmă doar un fapt evident: Universul ne urmărește și, dacă vede o nevoie, ne trimite o persoană valoroasă.

Când are loc această nevoie?

Să vedem.

Fiecare persoană are o perioadă în viața sa, când simte că se agită, peste măsură și nu găsește o soluție. În acest moment, poate apărea o persoană interesantă, care se va transforma într-o aventură a vieții. Și conexiunea poate fi trecătoare și scurtă, iar persoana care apare poate dispărea din viața noastră la fel de brusc cum a apărut. O astfel de întâlnire ne va forța să ne reconsiderăm sentimentele și să luăm decizii importante.

În mod similar, o astfel de întâlnire ne poate schimba planurile în domeniul profesional. De exemplu, după o întâlnire interesantă, ne putem gândi la schimbarea locului de muncă.

Universul poate trimite o întâlnire neașteptată, atunci când vede că suntem decolorați asemeni unei lumânări. Poate că nu au existat sentimente reale în viața noastră și am obosit să așteptăm schimbări pozitive. O întâlnire interesantă, într-o astfel de perioadă, ne permite să credem că nu ar trebui să ne descurajăm, deoarece dragostea ne poate aștepta, literalmente, peste tot.

Aici vorbim despre cei mai apropiați și mai dragi oameni, alături de care Universul ne-a adus pentru un anumit scop. Ei intră în viața noastră pentru a rămâne în ea. Acești oameni sunt pur și simplu aproape, trăind bucurie și durere alături de noi, depășind obstacolele împreună, dar, mai important, ne dau dragostea și sprijinul, ne înconjoară cu atenție și îngrijire. Și, ca răspuns la îngrijirea lor, ei primesc dragostea și sprijinul nostru.

Viața este o luptă constantă. Dar este imposibil să trecem prin viață, fără cunoștințe și abilități. Din acest motiv, forțele celeste ne trimit întâlniri cu „profesori” care predau aceste lecții. Este adevărat că aceste întâlniri sunt puțin asemănătoare lecțiilor de la școală sau de la universitate. Și oamenii care predau astfel de lecții sunt departe de a fi mereu neprihăniți sau îngeri, uneori sunt chiar răi.

Ai grijă de tine!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 situații amuzante când oamenii au avut un singur lucru de facut și au eșuat 5247Cezar Ouatu a ridicat juriul de la X factor U.K in picoare cu reprezentatia sa!! 60

4 zodii care vor înșela în lunile următoare. Calcă în picioare inima partenerului 171412 imagini isterice care arată relația extraordinară pe care o au surorile 133Si-au fotografiat cainii in cele mai amuzante ipostaze!! Priviti cat sunt acestia de haiosi!!! 153Clujul va avea tren metropolitan si metrou. primul oraș din Estul Europei care a primit o finanțare nerambursabilă de 98% de la Comisia Europeană, în valoare de 5,6 milioane de euro 165Femeile gravide, care suferă de greață vor avea, cel mai probabil, copii inteligenți, potrivit cercetărilor actuale 284Ce se va întâmpla în organismul tău dacă vei începe să consumi cu regularitate fulgi de ovăz 17957 semne transmise de copiii nostri care ne pot indica faptul ca au niste bunici "toxici" 12821 de oameni care au decis să trăiască după propriile lor reguli 154
SuperClipuri.com 2020