SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bunătatea reală este un limbaj universal
„Binecuvântarea este limbajul pe care chiar și surzii îl pot auzi și orbii îl pot vedea” – Mark Twain.

Bunătatea reală ne face mai puternici. Și nu este vorba de maniere și formalități, de exemplu, atunci când ajuți să treacă strada, o bătrânică sau ești mereu politicos cu vecinii.

Vorbim despre bunătatea autentică, care vine din adâncul sufletului.

Este o manifestare de adevărată atenție și respect față de ceilalți oameni.

Acest lucru sugerează că o persoană are un temperament foarte bun, ceea ce înseamnă că există o cheie, care poate deschide cu ușurință aproape toate ușile din această lume.

Într-adevăr, bunătatea adevărată este cea mai universală limbă de pe pământ. Și aceasta nu este doar o limbă prin care comunicăm cu prietenii și rudele apropiate.

Binecuvântarea poate face minuni într-o varietate de circumstanțe. De exemplu, în timp ce comunici cu oameni încăpățânați.

Niciun om nu poate sta nepăsător în fața buneivoințe, dorinței de sinceritate.

Mulți dintre noi confundă adesea bunătatea cu „masca de bunătate” pe care o poartă oamenii ipocriți.

Ei pretind că spun lucruri pe care, în opinia lor, acea persoană ar dori să le audă, pentru a stabili controlul asupra oamenilor.

Toate acestea nu reprezintă bunătate, ci pretenție și manipulare.

Bunătatea reală este mult mai evidentă, în limbajul corpului, decât într-un fel de formalitate socială.

Contactul vizual este una dintre cele mai sigure căi prin care putem descoperi cu ce avem de-a face – o atitudine ostilă sau bunătate reală.

Fii atent: dacă o persoană privește departe și evită contactul vizual, aceasta implică faptul că intențiile și sentimentele sale nu sunt sincere.

Și dacă o persoană te privește direct, dar pierdut, atunci aceasta poate fi o manifestare de ostilitate.

Când privim pe cineva cu bunătate, o facem absolut liber și spontan. O persoană bună îți caută privirea atunci când vorbește cu tine.

Oamenii cu adevărat buni respectă opiniile altora, chiar dacă nu coincid cu cele ale lor.

Ei știu să asculte punctele de vedere ale altor persoane, indiferent dacă le împărtășesc sau nu.

În același timp, își exprimă recunoașterea și aprobarea, față de alte persoane, cu ajutorul gesturilor. Ele acționează astfel încât să încurajeze conversația și să clarifice faptul că ascultă cu atenție interlocutorul.

Oamenii buni țin pasul conversației, dând din cap sau ușor înclinându-se spre cealaltă persoană.

Inspiră povestirea și revelarea unei persoane. Astfel de gesturi, indiferent cât de nesemnificative par, contribuie la un bun contact și la sinceritate. Ei îndepărtează toate barierele, numai bunătatea rămâne.

De asemenea, acești oameni zâmbesc adesea, ceea ce reprezintă, o manifestare a aprobării și a recunoașterii. Toate aceste gesturi îl ajută pe celălalt să se relaxeze și să se simtă confortabil și calm.

Bunătatea reală se manifestă în moduri diferite, dar niciodată nu seamănă cu teatrul. Nu poți juca bunătate, trebuie să vină din adâncul sufletului.

Bunătatea este o mare putere. Ea poate face multe pentru a îmbunătăți viața oamenilor.

Dacă toți am încercat să fim buni, atunci problemele și neînțelegerile ar fi mult mai puține.

În același timp, nu ar fi necesar să depunem eforturi incredibile, totul ar fi rezolvat ușor și natural.

Alexandra Pîrvan

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Românii trebuie să primească banii înapoi pe jaful de la facturile de gaz și curent! Semnează și distribuie PETIȚIA susținută de avocatul dr. Florin Ciutacu! 63111Romania a castigat aurul la olimpiada mondiala de robotica! Robotul lor a fost construit in doar 3 luni! 382

Ce face acest caine maidanez pentru o bucata de paine. Iti vor da lacrimile! 1120217 Fotografii pe care trebuie sa le privesti de doua ori pentru a intelege ce se intampla 241325 Gadget-uri de bucătărie . Nu vei înțelege niciodată cum ai trăit fără 197Citește azi, în cea de-a doua zi de Rusalii, Rugăciunea de mare ajutor pentru iertarea păcatelor credincioșilor 71Om de știință băgat la închisoare după ce a descoperit că viruși cauzatori de moarte ajung în corpul uman prin intermediul vaccinurilor 100632Un caine politist face o RESUSCITARE CARDIO-PULMONARA ca la carte! Asa ceva mai rar vezi 20726 de fotografii pe care trebuie sa le vezi de mai multe ori pentru a le intelege 6014Un român a cumpărat 500.000 de măşti şi a păzit TIR-ul în care le-a transportat cu arme de război 855
SuperClipuri.com 2021