SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 lecții pe care le înveți într-o viață
Ai observat că oamenii în vârstă sunt mai înțelepți? Asta pentru că au trăit mai mult și au învățat multe lecții, de-a lungul drumului.

Unii oameni spun că există lecții pe care le poți învăța numai prin derularea anilor de viață – dar dacă nu este așa?

Ce ar fi dacă ai putea fi înarmat cu acea cunoaștere suplimentară, chiar acum?

Iata care sunt cele mai importante 10 lectii de viata spuse de oameni cu suflet frumos.

Ne asteptam sa se intample acest lucru uimitor in viitor, care va fi cheia fericirii noastra. Insa ce nu stim noi este ca acesta este chiar acum. Viata continua sa fie o serie de fapte bune. Este important sa invatam sa iubim ACUM si vom avea parte de o viata minunata.

Cele mai multe lucruri de care ne temem nu se intampla niciodata. Sau, daca se intampla, este sunt rareori la fel de rele pe cat ne temem ca vor fi. Pentru majoritatea dintre noi, frica este cel mai rau lucru care se va intampla. Realitatea nu este la fel de dureroasa.

La sfarsitul zilei, ceea ce conteaza cel mai mult sunt oamenii din viata noastra. Este important sa le acordam putina atentie in fiecare zi.

Nimic nu este mai dificil decat a fi dator. Incearca sa cheltuiesti doar ce ai. Economiseste bani. Traieste liber.

Timpul si banii cheltuiti acumuland lucruri materiale te vor irita intr-o zi. Trebuie sa ai grija de ele, sa le cureti, sa le mentii, sa le muti. Cu cat ai mai putine lucruri, cu atat esti mai liber. Achizitioneaza cu grija.

Incercam atat de mult sa evitam esecul, insa acesta este dovada reala ca am incercat. Daca eviti esecul, eviti sa iei masuri. Accepta faptul ca esecul face parte din experienta. Invata din acesta si mergi mai departe.

Unul dintre primele cinci regrete ale oamenilor aflati pe finele vieții este ca nu si-au tinut prietenii aproape. Prieteniile au nevoie de timp si de atentie. Ingrijeste-le precum o gradina plina de flori specialte. Apreciaza-le.

Eliberarea de furie dureaza doar cateva minute, repercusiunile dureaza mult mai mult. Regretul, stresul si nefericirea sunt produsele secundare ale izbucnirilor furioase. Gaseste moduri mai linistite de a iti comunica sentimentele si, atunci cand apare mania, indeparteaza-te pana cand acestea se disipeaza.

Faptele mici de bunatate au un impact enorm asupra celorlalti. Nu ai nevoie de prea multe pentru a fi amabil. Practica amabilitatea si bunul simt in fiecare zi, in fiecare situatie pana cand acestea vor deveni cartea ta de vizita.

Cand ai 20 de ani, crezi ca cei de 50 de ani sunt batrani. Cand ai 50 de ani simti ca ai 30. Varsta noastra cronologica nu trebuie sa ne defineasca. Nu permite ca un numar sa te impiedice sa fii persoana care vrei sa fii.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Primul Cod Penal din România: Corupții își pierdeau funcția și pensia, erau închiși, iar furtul mergea la spitale și case de binefacere. Merită distribuit! 21420 de oameni care cu siguranta stiu ce inseamna sa ai o zi grea 934

Modificări care s-ar putea întâmpla cu corpul dvs. dacă vă ridicați picioarele timp de 20 de minute în fiecare zi 1216Rusia nu-i va refuza nimănui ajutorul în combaterea pandemiei! 58Află când ieşi la pensie după anul naşterii 1949O AFIRMAȚIE INTERESANTĂ… ”DACĂ ALBINELE VOR DISPĂREA, OMENIREA VA MAI SUPRAVIEȚUI 4 ANI, CEL MULT” 7813 fotografii care dovedesc că Japonia este o țară de pe o altă planetă 17718 poze istorice care ne arata o parte mai putin stiuta a istoriei noastre despre care nu se vorbeste 1274Reacția unui turist englez ajuns pentru prima dată în Deltă, unde a mâncat borș de pește 31326 Persoane care dovedesc că nu există scuze dacă doriți să vă atingeți obiectivul 824
SuperClipuri.com 2022