SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Spune și tu această Rugăciune și viața ta se va schimba la 180 de grade
Cand va simtiti rau, spuneti cu sinceritate aceasta rugaciune. Spuneti aceste cuvinte, chiar si atunci cand sufletul vostru este plin de bucurie.

Fie ca fiecare cuvant sa se reflecte in inima voastra – atunci veti avea dorinta de a va schimba viata spre bine. Iata cum sa va intoarceti la Domnul:

“Doamne, stau inaintea ta fara nici o pretentie. Te rog sa ma ierti pentru toate pacatele mele, sincer sa ma pocaiesc de fapta mea. Te rog iarta-ma. In numele tau, iarta-i pe toti cei care mi-au facut rau. Renunt la Satana si la toate faptele lui.

Eu, Doamne Isus, te primesc ca Domnul Dumnezeu si Mantuitor. Vindeca-ma, schimba-ma, intaeste-mi trupul, sufletul si spiritul, scrie mesajeinspirationale.com.

Doamne, vino si inconjoara-ma cu dragostea ta, umple-te cu Duhul Sfant. Te iubesc, Isuse. Te laud, Doamne. Iti multumesc pentru tot ceea ce mi-ai dat. Iti multumesc pentru fiecare rasarit si pentru fiecare apus. Ai grija de mine si de familia mea si nu ma lasa sa alunec pe drumuri gresita. Indruma-mi pasii pe calea cea buna si patrunde in mintea si in sufletul meu.

Sterge cu puterea Ta cea mare orice urma de ura sau ganduri rele!

Te voi urmari in fiecare zi din viata mea. Amin.

Maria, Maica Domnului, toti Ingerii si Sfintii, ve rog ajutati-ma.

Amin. “

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Program special pentru magazine, înainte de Paștele Catolic și cel Ortodox 13O bătrână a sunat la 112, de foame 17

18 oameni alaturi de care nu ai vrea sa iti lasi copilul mai mult de cateva secunde 1131Polițiștii din Ploiești i-au pus cătușe unei vânzătoare de zarzavaturi, pentru că a refuzat să plece. 443120 de celebritati care isi iubesc animalele si nu se sfiesc sa arate in public acest lucru 42Copilul a auzit melodia favorita cantata de Elvis. Cand s-a intors i-a lasat pe toti fara cuvinte 56Românul care e pe cale să trateze cea mai grea boală a omenirii 86512 descoperiri arheologice care au schimbat istoria 59419 situații amuzante când oamenii au avut un singur lucru de facut și au eșuat 554224 de barbati care ar trebui să fie numiți iubitii anului 1038
SuperClipuri.com 2020