SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

OFERTĂ INCREDIBILĂ, peste graniţă: Cu cât se cumpără o MIREASĂ în Bulgaria, la târg.
La doi paşi de noi, în Bulgaria, timpul pare să aibă alte valenţe, iar tradiţiile Evului Mediu, se derulează uimitor şi nestingherit. Şocantul eveniment-reper este Târgul de Mirese al comunităţii rome, care se ţine la sfârşitul verii în parcarea mănăstirii Bachkovo, din Munţii Rodopi. Pe urmele lui a pornit Deutsche Welle, iar noi vă spunem ce-au aflat, via Adevărul.

Unul din personajele reportajului este Maria pentru care, la 21 de ani, tîrgul e singurul loc unde poate întâlni băieţi.

„Ar fi frumos să pot ieşi ca alte fete, dar în obiceiurile Kalaidzhi nu permit asta“, spune tânăra. Părinţii nu-i permit să aibă întâlniri de teamă că-şi va pierde virginitatea şi niciun bărbat din comunitate nu o va mai lua de nevastă.

Kalaidzhi este o comunitate romă cu reguli extrem de stricte. Nu permite niciunui tânăr, băiat sau fată, să se căsătorească cu cineva din afara comunităţii.

„Părinţii decid cum îşi trăieşte Maria viaţa. Mai târziu, cel ce ia aceste decizii este soţul ei“, arată reporterii.

Jurnaliştii mai arată că părinţii băiatului trebuie să dea părinţilor fetei o sumă de bani pentru ea. Suma începe de la 1.000 de euro şi poate ajunge la circa 10.000 de euro, în funcţie de frumuseţea şi reputaţia domnişoarei.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un medic de la urgență arată cât de prost este echipat pe timp de epidemie. Mesajul transmis ministrei Sănătății 22Scrisoare deschisă către medici: Daca astăzi v-ar lua foc casa cum v-ati simti daca pompierul ar astepta “Plicul” stand cu cisterna plina langa flăcările care va mistuie 25074

13 fotografii care dovedesc că există 2 tipuri de fete in lume 7967Guvernul vrea sa acorde noi zile libere pentru bugetari!!! 1422Iubita îi spune prietenului „Fie scapi de câine, fie plec eu!” – Răspunsul bărbatului a cucerit Internetul 403Îți faci semnul sfintei cruci înainte de masă? Iată ce se va întâmpla 890Cum să renunți la persoana care a plecat fără să își ia „rămas bun” 241Paducea Mociar, un loc de basm din Romania. Este cea mai frumoasa si mai veche padure de la noi din tara 141Omul de afaceri care a tipărit 3 milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi“: „Vinovaţi pentru că eu risc să crăp pe drumuri în 2020 sunt 20 oameni“ 947Cum să îți dai seama că un BĂRBAT te place și e interesat de tine 1085
SuperClipuri.com 2022