SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

17 Fapte despre celebrități care sunt greu de crezut
Întreaga lume urmărește viețile celor bogați și celebri. Fanii adevărați cunosc fiecare detaliu al biografiei idolului și al vieții cotidiene. Dar există unele fapte pe care aceste celebrități încearcă să le ascundă sau despre care nu vorbesc prea mult. Insa cum orice secret este descoperit asa au patit si aceste vedete. In acest articol va prezentam mai multe fapte despre celebritatile din zilele noastre, fapte pe care ei le vor ascunse si nimeni sa nu stie de ele.

In tinerete fiind nevoit sa isi castige existenta a trebuit sa se costumeze in leu pentru a castiga niste bani, si chiar a dansat si in cluburi de noapte. Ba a aparut si intr-un clip alaturi de Madona.

Denzel Washington și-a rupt odată degetul în timp ce se afla la baschet și nu a fost niciodată fixat, ducând la vindecarea degetului într-o poziție strâmbă. Câteodată se îndoaie articulația inferioară la 45 de grade si ramane asa pentru o perioada de timp.

Vă amintiți cântecul „I Kissed a Girl” de Katy Perry, care a fost foarte popular în 2008? Știați că Scarlett Johansson a inspirat-o pe Perry să scrie piesa? Cântăreața a spus că a văzut-o pe Johansson pe o copertă de reviste și a adorat zâmbetul ei frumos.

Saruman Christopher Lee era un mare muzician. Lee a lucrat cu formația Manowar și a înregistrat primul său album de metal la vârsta de 88 de ani. Albumul a primit premiul Metal Hammer Magazine.

Nunțile regale atrag mereu atenția tuturor – mai ales dacă este o poveste de Cinderella din viața reală! Prințul William și nunta sa cu Kate nu erau o excepție de la această regulă. Nunta a fost inclusă în Cartea Recordurilor Mondiale ” Guinness” cu ” Cel mai urmarit eveniment „, cu peste 2 miliarde de oameni!

Credeți sau nu, numele real al lui Oprah este Orpah Gail Winfrey . Orpa este numele unui personaj biblic. Orpa este cunoscuta astăzi ca Oprah din cauza unei simple tipografii.

În 2005, Benedict și doi dintre prietenii săi au fost legati în Africa de Sud. Șase infractori s-au apropiat de mașina lui, i-au legat oamenii dinăuntru și au plecat.

În anii 1980, actorul Steve Buscemi a lucrat ca pompier în New York City. După tragedia din 11 septembrie, sa întors la locul de muncă anterior. Împreună cu alți salvatori, a încercat să găsească oameni care au supraviețuit atacului. În 2012, Buscemi a ajutat din nou în urma uraganului Sandy. Pentru o lungă perioadă de timp, Buscemi a încercat să-și ascundă contribuțiile la toate aceste evenimente.

Robert Downey Jr. are milioane de fani din întreaga lume, iar China nu face excepție. Fanii chinezi i-au dat lui Downey o carte de ziua lui. Dar nu a fost o carte obișnuită: 5339 de persoane au semnat-o! Așa arată dragostea națională.

În timpul unei premiere de film a lui San Andreas la Londra, The Rock a stabilit un record : a facut 105 fotografii cu fanii sai in doar 3 minute. Merită remarcat faptul că el și-a bătut propriul record anterior: 75 de fotografii în trei minute. Judecătorul Guinness Book of Records a confirmat că imaginile erau de bună calitate, iar fețele din ele erau recunoscute. Actorul a spus că este un adevărat fan al autoevaluării.

Dacă Dwayne Johnson este Regele pozelor, Shakira poate fi regina Facebook! Recordul ei este destul de neobișnuit în faptul că ea a devenit prima persoană din lume care a obținut 100 de milioane de aprecieri pe Facebook.

Înainte de a cucerit Hollywoodul, Jason Statham a fost un vânzător de stradă, un model și un actor de teatru de stradă. Dar pasiunea reală a lui Statham erau scufundările . El a fost membru al grupului național de înot al Marii Britanii timp de 12 ani și chiar a participat la concursuri.

Esther Elwell a fost ultimul acuzat în timpul proceselor vrăjitoarelor Salem . Dar Esther a reușit să scape de o soartă oribilă, deoarece în timpul procesului ei, persecuția vrăjitoarelor s-a oprit și femeia a fost eliberată.

Gary Oldman, cel mai bun actor britanic, nu a reușit să intre în Academia Regală de Artă Dramatică. El a fost sfătuit să găsească altceva de făcut în afară de fi actor. Dar el a avut un vis și, în cele din urmă, și-a atins scopurile

Walt Disney a fost nominalizat la Oscar de 59 de ori. Acesta este un record mondial! Colectia sa de Oscaruri este de asemenea un recorder, cu un numar total de 26 de statuete.

Ben Affleck și Matt Damon sunt un exemplu bun pentru cum ar trebui sa arate o prietenie. S-au întâlnit în școala primară și 30 de ani mai târziu sunt încă prieteni . Sunt și rude îndepărtate: strămoșul lor William Knowlton a venit în America în secolul al XVII-lea.

Malaezia a interzis o campanie de anunțuri Toyota cu Brad Pitt. Acest lucru se datorează faptului că actorul a fost atât de frumos încât ar fi putut da oamenilor un complex de inferioritate.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un elev român este noul campion mondial la Microsoft Word 24615 cele mai neobisnuite lucruri posibile doar în Japonia: de ce lipsesc bunele maniere, iar cafenelele oferă „tandreţe“ 1033

Dragoș Bucur spune de ce i-a fost ușor să adopte o fetiță de etnie romă 87420 ilustrații incisive care ne prezinta realitatea in care traim dintr-un unghi complet diferit 47De ce continui să atragi în viață aceleași persoane, fapte sau probleme 292La farmacia ministrului sănătăţii, Nelu Tătaru, se vând măşti sanitare la suprapreţ şi fără bon fiscal 3315 Copii reale ale caracterelor din desenele animate celebre care au făcut lumea întreagă sa strige : "Wow"! 2807 beneficii ale flatulenței 280Cască din lego, avertizor pentru nevăzători, invenţia a doi elevi de la "Murgoci" 2917 persoane surprinse in cea mai fericita zi a lor de pana acum 676
SuperClipuri.com 2022