SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Studenții din Constanța au câștigat concursul organizat de NASA!!!
Romania are unii dintre ce mai buni elevi din lume, si acest lucru nu il spunem noi. Pentru acest lucru vorbesc reusitele lor pe plan international, de la olimpiade pana la concursuri internationale elevii din Romania au reusit sa castige tot. Este de apreciat acest lucru mai ales cand stim cam cum este sistemul educational din tara si cum arata unele dintre scolile de aici.

De aceasta data doua studente de la liceul Ovidius din Constanța au câștigat concursul internațional al NASA.

Cele două fete numite Bianca Cosma și Mihaela Constantinescu au propus un proiect special prin care hotelurile vor fi construite în spațiu. Proiectul a fost intitulat Cicada. Este un habitat uman care se află pe orbita Pământului. Habitatul are un lanț hotelier și un parc. Proiectul se axează pe susținerea vieții umane în spațiu, dar și a turismului spațial. Elevii au reușit să bată mii de alte proiecte propuse de studenți în 20 de țări.

Habitatul ar costa 30 de milioane de dolari, iar hotelul spațial ar putea găzdui aproximativ 150 de turiști. Parcul spațial include o sală de jocuri, o sală de operă și un parc acvatic. Potrivit DIGI TV, o altă echipă formată din Alin Stoica și Rusanda Maga a câștigat, de asemenea, un premiu la concurs, propunând o colonie spațială.

Noi le felicitam pe aceste eleve si le uram mult succes cu proiectul lor care este unul extrem de indraznet. Speram ca in scurt timp sa putem sa facem o asemenea vacanta in spatiu iar la intrarea in hotel sa ne spuna ca el a fost conceput de doua romance extrem de inteligente. Cu siguranta au un viitor extrem de stralucit si speram sa ramana in Romania si sa nu fie atrase de mirajul occidentului care cu siguranta le astepta cu bratele larg deschise. Cu siguranta o sa stie si Romania ce sa faca cu aceste doua fete geniale!

Sursa : http://positivenewsromania.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum arată fiica Irinei Loghin! A moștenit frumusețea și talentul mamei sale 34421 de fotografii care ne dovedesc că renovarea cu propriile mâini este un compromis fără încetare 245

Ce spune Klaus Iohannis despre starea de urgenţă? A fost prelungita cu..... 209 semne ca esti sensibil la gluten pe care ar trebui sa le stii 2134Zodii de bărbați pe care e bine să le eviți . Femei, feriți-vă de acești bărbați din zodiac 191622 de fotografii care sunt mult mai hilare dacă le privim cu zoom 202Puneți soda de coacere pe o saltea și vedeți ce se întâmplă 37210 Coincidențe istorice care vor uimi chiar și sceptici 115513 fapte nestiute despre Coreea de Nord despre care nu ai avut nici o idee 3844Turnul din Pisa a început să se „îndrepte”. Turnul din Pisa a început să se îndrepte. Explicația fenomenului care a început acum 20 de ani 115
SuperClipuri.com 2022